You are here:

NEWS ALERT | Mbappe a făcut anunţul mult aşteptat de fani, după ce s-a accidentat la antrenament: "Vă mulţumesc pentru mesaje!"

NEWS ALERT | Mbappe a făcut anunţul mult aşteptat de fani, după ce s-a accidentat la antrenament: "Vă mulţumesc pentru mesaje!"

Cupa Mondială

Comentarii

Atacantul Kylian Mbappe, care a părăsit accidentat şedinţa de pregătire de marţi a echipei naţionale a Franţei, a anunţat că nu se pune problema să rateze prezenţa la Cupa Mondială.

Vârful lui PSG a fost accidentat la gleznă de colegul Adil Rami la antrenamentul de marţi al echipei "Cocoşului galic" şi le-a dat emoţii suporterilor francezi, care l-au tras la răspundere pe fundaşul de la Olympique Marseille.

"Sunt bine, e doar o lovitură, nimic serios, dar vă mulţumesc pentru mesaje", a notat atacantul francez pe reţelele de socializare. Într-un post-scriptum, Mbappe şi-a rugat fanii să nu-l mai mustreze pe Adil Rami: "Şi lăsaţi-l în pace pe prietenul meu Adil Rami. Nu a făcut-o intenţionat".

La doar 19 ani, Kylian Mbappe are 15 selecţii şi patru goluri înscrise la echipa naţională a ţării sale, iar fanii francezi au aşteptări mari de la el la Cupa Mondială.

La turneul final din Rusia, Franţa face parte din grupa C, alături de Australia, Peru şi Danemarca.

Afla mai multe despre: mbappefrantaaccidentare 

viewscnt
Articole similare