Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Mesajul postat de Radu Drăguşin după despărţirea de Genoa: ”Îmi va fi dor!”

NEWS ALERT | Mesajul postat de Radu Drăguşin după despărţirea de Genoa: ”Îmi va fi dor!”
Comentarii

Radu Drăguşin şi-a luat la revedere de la Genoa!

Mesajului lui Drăguşin pentru fanii lui Genoa!

Radu Drăguşin este pe cale să se transfere de la Genoa la Tottenham pentru suma de 30 de milioane de euro. Contractul pe care îl va semna va fi de cinci sezoane şi jumătate.

Până să vină anunţul oficial al celui mai scump transfer din istoria fotbalului românesc, Drăguşin şi-a luat la revedere de la Genoa!

”Dragi genovezi,

Este greu să explic în doar câteva cuvinte o perioadă de viaţă care a însemnat atât de mult pentru mine. Voi încerca totuşi. Este greu să scriu atât de multe pagini emoţionante deodată.

Este dificil, să uit paşii pe care i-am făcut împreună, de la visul de promovare până la aceste luni în Serie A: nu îi voi uita, de fapt îi voi purta aproape de suflet. Pentru totdeauna.

Este greu, dar sunt momente în viaţă când două căi se despart.

Îmi va fi dor să mă bucur pe un stadion de vis, să sar cu voi la finalul meciurilor, să mă întorc spre peluză şi să simt fiorii, să glumesc pentru că mă încadrează cu camera. Îmi va fi dor de toată dragostea voastră.

Mulţumesc Genoa, mulţumesc genovezi: veţi fi mereu în inima mea. Vreau să vă salut aşa, cu cuvinte puţine, dar sincere. Vă iubesc atât de mult”, a fost mesajul postat de Drăguşin.

Fabrizio Romano a făcut dezvăluirea: Drăguşin, noul ”şesar” al lui Spurs!

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat că Radu Drăguşin va purta numărul şase la Tottenham, număr folosit şi de Vlad Chiricheş în primul sezon în care a evoluat pentru formaţia din capitala Angliei. Ultimul jucător care a îmbrăcat tricoul cu numărul şase la Tottenham a fost Davidson Sanchez, pleacat vara trecută la Galatasaray.

Bogdan Cosmescu e prudent după transferul la Tottenham: ”Eu nu am văzut nimic deosebit la Drăguşin!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: radu drăguşingenoatottenham 

viewscnt
Articole similare