Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Messi pleacă de la PSG şi semnează cu altă echipă. Prima reacţie a unui oficial al campioanei Franţei

NEWS ALERT | Messi pleacă de la PSG şi semnează cu altă echipă. Prima reacţie a unui oficial al campioanei Franţei

PSG

Comentarii

Antrenorul echipei PSG, Christophe Galtier, a vorbit despre o posibilă plecare a lui Lionel Messi de la campioana Franţei.

Contractul lui Messi cu PSG expiră la finalul actualului sezon, iar presa din Spania a scris deja că starul argentinian va pleca din Franţa, în vară, şi va reveni la FC Barcelona sau va semna cu o echipă din campionatul nord-american (MLS).

Messi are până acum 18 goluri marcate şi 17 pase decisive în 31 de meciuri pentru PSG în acest sezon, dar a fost şi ţinta criticilor după eliminarea parizienilor de către Bayern Munchen în optimile Ligii Campionilor.

"Ştiu că Leo Messi şi conducerea au discuţii. Eu personal sunt acum concentrat pe echipă şi pe meciurile următoare. În ceea ce priveşte dacă Messi va mai fi sau nu la echipă sezonul viitor, aici este vorba şi de dorinţa lui.

Ştiu că au loc discuţii, eu ce pot să spun este că Leo este fericit la vestiare. Cunosc criticile care i-au fost aduse după partida cu Bayern, toţi am fost criticaţi, dar el este jucătorul care poate fi decisiv într-un meci, a făcut-o de multe ori.

Messi se antrenează foarte bine, oferă multe pase decisive, dar momentan nu pot spune nimic despre viitorul lui", a declarat Galtier.

Bayern Munchen s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, unde va da peste Manchester City, după ce a învins-o pe teren propriu pe PSG, cu 2-0, prin golurile marcate de Eric Maxim Choupo-Moting (61) şi Serge Gnabry (89). Nemţii reuşiseră să se impună şi în meciul tur, de pe Parc des Princes (1-0).

În Ligue 1, PSG este lider detaşat, cu 66 de puncte după 27 de etape şi va juca duminică, acasă, împotriva celor de la Rennes (locul 5).

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare