Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Mulţescu s-a speriat de ce a găsit la Astra! A anulat amicalul cu Concordia Chiajna dintr-un motiv incredibil

NEWS ALERT | Mulţescu s-a speriat de ce a găsit la Astra! A anulat amicalul cu Concordia Chiajna dintr-un motiv incredibil

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu trebuia să dispute, miercuri, un amical cu Concordia Chiajna, dar giurgiuvenii au anulat partida de verificare. Motivul este unul de-a dreptul şocant pentru o formaţie care a început deja sezonul de şapte etape.

Gigi Mulţescu i-a luat locul lui Marius Măldărăşanu la Astra, iar tehnicianul a dat câteva teste fizice în primul antrenament pe care l-a condus de la revenirea la echipă.

Numai că tehnicianul de 66 de ani a avut surpriza neplăcută de a vedea că fotbaliştii nu sunt la un nivel fizic ridicat. Paradoxal, se întâmplă acest lucru deşi campionatul este început de şapte etape.

Astfel, Mulţescu a decis să anuleze amicalul pe care Astra îl avea, miercuri, cu Concordia Chiajna.

Avem de lucrat mai mult decât ne-ar oferi un amical cu oricine ar fi. E şi timpul scurt, suntem programaţi vineri şi din perioada asta deja am pierdut două zile, plus alte două zile de pauză. Avem de făcut nişte teste să vedem cum stă echipa, unde e, ca să îmbunătăţim lucrurile. E bine ca echipa să stea bine pe picioare”, a fost explicaţia lui Mulţescu.

Afla mai multe despre: multescuastraamicalchiajna 

viewscnt
Articole similare