Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT: Peluza Nord, anunţ OFICIAL: "Reprezentanţii grupurilor s-au întâlnit şi au discutat!" Comunicatul integral al ultraşilor

NEWS ALERT: Peluza Nord, anunţ OFICIAL: "Reprezentanţii grupurilor s-au întâlnit şi au discutat!" Comunicatul integral al ultraşilor

Fotbal intern

Comentarii

Peluza Nord a postat un nou mesaj, pe pagina de Facebook, despre posibila revenire lângă FCSB, echipa lui Gigi Becali (61 de ani). Suporterii au anunţat că reprezentanţii grupurilor care formează Peluza Nord s-au întâlnit şi au discutat, urmând să se ia o decizie finală şi să se anunţe aceasta în cel mai scurt timp.

Discuţia a avut loc, acum se aşteaptă ca fiecare grup în parte să decidă drumul pe care va merge mai departe, alături de FCSB sau alături de CSA Steaua. Ultraşii au stat la parlamentări câteva ore şi şi-au spus, fiecare, oful în ceea ce priveşte posibila revenire lângă echipa lui Gigi Becali.

"Vă reamintim că orice decizie, orice comunicat, orice informare care implică Peluza Nord se va găsi în EXCLUSIVITATE pe această pagină. Orice informaţie pe surse, de la ziare până la televiziuni, de la ziarişti la suporteri NU REPREZINTĂ PUNCTUL DE VEDERE al Peluzei Nord şi NU ESTE REALĂ dacă nu este postată pe această pagină!

Astăzi reprezentanţii GRUPURILOR din Peluza Nord s-au întâlnit şi au discutat despre evenimentele care au făcut vâlva în presă în ultimele zile. Timp de câteva ore fiecare dintre cei prezenţi a prezentat gândurile, aşteptările, dezamăgirile şi nu în ultimul rând opiniile celor pe care îi reprezintă.



Decizia finală a Peluzei Nord va veni, în cel mai scurt timp, după ce fiecare GRUP în parte va hotărî drumul pe care va merge mai departe!

Facem un apel către toţi cei care au avut, au şi vor avea treabă cu Peluză Nord să înveţe din greşelile trecutului şi să termine cu ura, minciuna, zvonurile sau ştirile false!"
, au scris cei din Peluză Nord, pe pagina de Facebook.

Afla mai multe despre: peluza nordfcsbanunt 

viewscnt
Articole similare