Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Performanţă istorică. Avem din nou o medalie de argint la tenis de masă masculin după aproape 60 de ani

NEWS ALERT | Performanţă istorică. Avem din nou o medalie de argint la tenis de masă masculin după aproape 60 de ani

Alte sporturi

Comentarii

Ovidiu Ionescu a pierdut în cinci seturi finala campionatului european de tenis de masă din Spania, dar performanţa buzoianului rămâne incredibilă. România a mai avut argint european la masculin doar o dată în istorie.

Avem din nou o medalie de argint la tenis de masă masculin după aproape 60 de ani. Ovidiu Ionescu s-a clasat al doilea în  proba individuală masculină a campionatelor continentale de la Alicante după ce a jucat finala cu multiplul campion, Timo Ball. Ionescu a pierdut în cinci seturi, după ce câştigase la 6 prima manşă. Startul perfect nu a fost urmat de un parcurs asemănător, iar următoarele 4 seturi i-au revenit lui Ball 11-7, 11-9, 11-6 şi 11-5.
 
Pentru Ball este al şaptelea titlul european din carieră, în timp ce pentru Ovidiu Ionescu, argintul reprezintă, evident, performanţa de vârf a carierei. Ovidiu Ionescu a avut un parcurs senzaţional în Spania. În sferturi a reuşit chiar să-l elimine pe campionul european en-titre.
 
Ceilalţi români prezenţi în concursul masculin, Hunor Szocs şi Cristian Pletea nu au trecut de primul tur, în timp ce, la feminin Bernadette Szocs a jucat în sferturi, cu cea care a devenit ulterior campioană europeană, iar Dana Dodean a ajuns până în sferturi.
 

Afla mai multe despre: ionescutenis de masaargint 

viewscnt
Articole similare