Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Pregătesc despărţirea? Real s-a înţeles cu Cristiano Ronaldo: a dispărut clauza de un miliard! Cât costă CR7

NEWS ALERT | Pregătesc despărţirea? Real s-a înţeles cu Cristiano Ronaldo: a dispărut clauza de un miliard! Cât costă CR7

Real Madrid

Comentarii

Situaţia tensionată dintre Real Madrid şi Cristiano Ronaldo a atins un nou moment important. Clubul şi fotbalistul portughez s-au înţeles asupra micşorării substanţiale a clauzei de plecare a lui CR7 de pe Bernabeu.

Până în prezent, orice club care voia să-l transfere pe Cristiano Ronaldo şi nu se înţelegea cu Real Madrid ar fi trebuit să plătească o sumă uriaşă: un miliard de euro.

Imediat după ce starul portughez a lăsat să se înţeleagă că nu va continua şi în sezonul viitor la Madrid, cele două părţi s-au pus la masa negocierilor şi au ajuns la un numitor comun extrem de important.

Clauza pentru care Ronaldo poate pleca la o altă formaţie este de 120 de milioane de euro, după cum scrie ”OK Diario”, sumă pe care formaţii ca PSG, Manchester United sau Manchester City o pot plăti fără nicio problemă.

În acest moment, Real practic i-a fixat un preţ de vânzare lui Cristiano Ronaldo, aşteptând acum ca fotbalistul să-şi aleagă singur viitoarea destinaţie. În aceste condiţii, sunt şanse tot mai mici ca Ronaldo să fie şi în sezonul viitor în tricoul lui Real Madrid.

Afla mai multe despre: ronaldoreal madridclauza 

viewscnt
Articole similare