Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Presa franceză anunţă: acord pentru transferul lui Mbappe. Va pleca de la PSG pentru 272 de milioane de euro. Reacţia spaniolilor

NEWS ALERT | Presa franceză anunţă: acord pentru transferul lui Mbappe. Va pleca de la PSG pentru 272 de milioane de euro. Reacţia spaniolilor

Real Madrid

Comentarii

UPDATE: Clubul Real Madrid a negat, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presă, informaţiile cu privire la transferul lui Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain.

"Informaţiile publicate în ultimele ore cu privire la un presupus acord între Real Madrid şi Paris Saint-Germain pentru Kylian Mbappe sunt false. Madrid nu a făcut nicio ofertă clubului PSG sau jucătorului", se precizează în comunicat.

Ştirea iniţială

Real Madrid a ajuns la un acord pentru transferul atacantului Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain, anunţă un reputat jurnalist francez, citat de AS. Suma de transfer este una istorică: 272 de milioane de euro.

Acelaşi ziarist, Baptiste Ripart, a anunţat în premieră că Antoine Griezmann îşi va prelungi contractul cu Atletico Madrid şi că Thomas Lemar, de la AS Monaco, va ajunge şi el sub comanda lui Diego Simeone. Aceste informaţii s-au confirmat, în ideea în care Griezmann a fost la un pas să se transfere la Barcelona, dar a preferat să continue pe Wanda Metropolitano, iar conaţionalul său, Lemar, s-a înţeles de asemenea cu Atletico şi va ajunge în Spania la finalul Cupei Mondiale.

"Exclusiv: Real Madrid şi PSG au ajuns la un acord pentru transferul lui Mbappe, pentru 272 de milioane de euro. Plata se va face în patru tranşe", a notat jurnalistul, într-o postare pe pagina sa de Twitter.

Dacă se va realiza transferul, Mbappe va deveni cel mai scump fotbalist din istorie. În prezent, francezul ocupă locul doi în această ierarhie, în urma transferului de la Monaco la PSG, după coechipierul Neymar. 222 de milioane de euro a costat internaţionalul brazilian, transferat de PSG, în vara anului 2017, de la FC Barcelona.

La doar 19 ani, Kylian Mbappe a impresionat la această ediţie a Cupei Mondiale. Cu trei goluri şi o pasă decisivă, Mbappe a adus aminte de evoluţiile entuziasmante avute la AS Monaco, club care a primit pentru el 180 de milioane de euro, în 2017. În primul sezon petrecut pe Parc des Princes, tânărul atacant a înscris de 21 de ori şi a pasat decisiv de alte 16 ori, în 44 de meciuri.

Afla mai multe despre: mbappepsgtransfer 

viewscnt
Articole similare