Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Primul jucator OUT de la Craiova după finalul sezonului: ”Nu va mai fi alături de noi”

NEWS ALERT | Primul jucator OUT de la Craiova după finalul sezonului: ”Nu va mai fi alături de noi”
Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus la loviturile de departajare în faţa celor de la U Cluj, scor 5-4

Universitatea Cluj a ajuns în finala barajului învingând în semifinală, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi.

Universitatea Craiova a încheiat play-off-ul Superligii pe locul trei, care i-a dat dreptul să participe la barajul pentru Conference League.

Duminică, după 90 de minute, scorul a fost 0-0. În prelungiri, scorul a devenit 1-1, pentru craioveni marcnd Houri ‘120 (penalti) şi pentru clujeni Nistor ‘120+10 (penalti). La loviturile de departajare, craiovenii s-au impus cu 5-4.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Raul Silva pleacă de la Universitatea Craiova

Imediat după meci, Alexandru Creţu a anunţat plecarea oficială a lui Raul Silva, care după doi ani petrecuţi alături de olteni a decis să nu mai continue în Bănie. 

Stoperul brazilian de 34 de ani a venit acum doi ani la Universitatea Craiova, de la formaţia portugheză Braga şi a evoluat în 59 de meciuri pentru gruparea alb-albastră, marcând trei goluri şi reuşind trei pase decisive.

„Raul Silva a ţinut un discurs incredibil de frumos în vestiar. Nu va mai fi alături de noi în sezonul viitor, un jucător incredibil. Îi dorim multă baftă şi ne pare rău că nu mai rămâne”, a dezvăluit Creţu după meci.

În cariera sa, brazilianul Raul Silva a evoluat în ţara natală pentru Paysandu, Figueirense şi Sport Recife, şi în Portugalia, la Estoril Praia, Maritimo Funchal şi Braga.

Ce a declarat, recent, Silva:

”Am avut mai multe momente frumoase în carieră şi la Universitatea Craiova, dar unul preferat este primul derby local la care am participat. Îmi place foarte mult oraşul Craiova şi îmi plac oamenii de aici, la fel şi familiei mele, am fost trataţi foarte bine aici”, a declarat Raul Silva.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: universitatea craiovaraul silvaplecare craiova 

viewscnt
Articole similare