Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Rapid - FCSB se va juca pe Arena Naţională! Cum au argumentat rapidiştii decizia

NEWS ALERT | Rapid - FCSB se va juca pe Arena Naţională! Cum au argumentat rapidiştii decizia

Rapid

Comentarii

Rapid a anunţat oficial că derby-ul cu FCSB, din runda cu numărul 30 a Superligii, se va juca pe Arena Naţională!

A venit şi anunţul oficial. Rapid - FCSB se va juca pe Arena Naţională

Rapid şi FCSB se vor înfrunta în ultima etapă a sezonului regulat. Conducerea giuleştenilor a anunţat că meciul va avea loc pe Arena Naţională!

Cei de la Rapid au observat că cererea de bilete este uriaşă şi au decis să facă demersurile necesare pentru a organiza meciul cu FCSB pe Arena Naţională. Iar azi au revenit cu vestea cea mare!

  • Rapid - FCSB e programat în weekend-ul 9-10 martie. LPF încă nu a anunţat programul ultimei etapei.

”Rapid încheie sezonul regular pe teren propriu, cu un meci important, împotriva liderului FCSB, la finalul săptămânii viitoare. Din cauza faptului că cererea de bilete pentru acest joc este foarte mare, iar pentru că Giuleştiul are, din păcate, o capacitate prea mică de locuri pentru un derby în care Rapid speră să micşoreze diferenţa faţă de prima poziţie, am decis ca partida cu FCSB să se dispute pe Arena Naţională.

Ştim că nu este casa noastră, dar nu putem să le răpim şansa zecilor de mii de rapidişti, care nu ar prinde bilet, de a fi pe stadion şi de a-şi încuraja echipa iubită. 

De asemenea, le vom oferi oaspeţilor întreaga peluză, pentru că ne dorim spectacol şi în tribune. Astfel, biletele vor fi puse în vânzare după ce se va stabili data şi ora disputării partidei. Vă vom ţine la curent cum vom avea noutăţi!”, a fost comunicatul Rapidului.

MM Stoica nu vrea ca derby-ul Rapid – FCSB să se joace pe Arena Naţională: „Trebui să-ţi învingi demonii!”

„Încă n-am primit nimic (n.r – înştiinţare privind locul de disputare). Ok, jucăm oriunde, dar n-am fost anunţaţi deocamdată.

Vorbesc foarte serios. Prima dată, când am primit propunerea aia, d-aia am şi spus că vreau să jucăm în Giuleşti. Ai nevoie câteodată să-ţi înfrângi demonii. Am jucat două meciuri acolo, am pierdut două meciuri.

A fost situaţia care a fost la ultimul meci din play-off, cu intrările alea. Nu cred că mai are cineva curaj să facă ce au făcut atunci pentru că prea s-a vorbit mult de treaba asta.

Eu am încredere că putem să câştigăm acolo. Nu ştiu dacă se joacă pe Arena Naţională. Deocamdată nu am primit nimic”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: rapidfcsbarena naţională 

viewscnt
Articole similare