Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT! Real Madrid l-a ofertat pe Mbappe! 160 de milioane pentru un transfer imediat. Anunţul momentului care zguduie lumea fotbalului

NEWS ALERT! Real Madrid l-a ofertat pe Mbappe! 160 de milioane pentru un transfer imediat. Anunţul momentului care zguduie lumea fotbalului

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid ar putea să fie protagonista celui mai spectaculos transfer din această vară!

Real Madrid încearcă de mai mulţi ani să îl aducă pe Mbappe în capitala Spaniei, dar lucrurile ar putea să se concretizeze în această vară. Spaniolii au făcut o ofertă oficială de 160 de milioane de euro, pentru a-l semna pe Mbappe imediat.

Până în acest moment, PSG nu a avut nicio reacţie, potrivit Goal Espana. Informaţia a fost confirmată pe contul de Twitter al lui Fabrizio Romano, celebrul jurnalist expert în mercato. 

Potrivit lui Romano, Mbappe a respins 3 oferte de la PSG, pentru a-şi prelungi înţelegerea. Pentru moment, francezul va aştepta. 

Reacţia categorică venită din Spania! ”Nu înţeleg de ce Florentino Perez nu se află la Paris pentru a negocia transferul lui Mbappe! Nu am avut niciodată o problemă cu banii”

Real Madrid încearcă de mai mulţi ani să îl cumpere pe Mbappe, iar acum întrebarea care stă pe buzele tuturor este de ce Florentino Perez nu se află în Franţa pentru a negocia transferul cu PSG.

"Pentru mine, ca fan, este un eşec dacă Mbappe nu vine la Real Madrid. Ar fi un eşec imens pentru Florentino Perez. Real Madrid este o superputere economică şi nu a avut niciodată o problemă cu banii. Nu înţeleg de ce Florentino Perez nu se află la Paris pentru a negocia transferul lui Mbappe”, a spus jurnalistul spaniol, Roberto Gomez,  pentru Radio MARCA.

Afla mai multe despre: real madrid-mbappe-psg 

viewscnt
Articole similare