You are here:

NEWS ALERT | Revenire de senzaţie pentru Cristi Balaj! Fostul mare arbitru preia o echipă de top şi se va bate la titlu

NEWS ALERT | Revenire de senzaţie pentru Cristi Balaj! Fostul mare arbitru preia o echipă de top şi se va bate la titlu

Superliga

Comentarii

Cristi Balaj s-a înţeles cu Neluţu Varga şi urmează să fie din nou instalat ca preşedinte la CFR Cluj.

Fostul arbitru a plecat de la CFR Cluj în acest sezon ca urmare a rezultatelor nefavorabile de la club. Atât el, cât şi Adrian Mutu au renunţat la echipă după eliminarea din Cupa României, împotriva Corvinului Hunedoara, scor 0-4.

Din informaţiile obţinute de Orange Sport, Balaj va prelua funcţia de preşedinte al fostei campioane a României pe data de 1 iulie.

Odată cu revenirea lui Dan Petrescu, apele s-au liniştit în Gruia, iar Balaj va reveni în conducerea ardelenilor, datorită relaţiei bune pe care o are cu ”Burscul”.

Obiectivul clujenilor va fi, fără îndoială, cucerirea titlului de campioană, după ce în acest sezon au fost surclasaţi de rivala FCSB.

Răsturnare de situaţie! Cristi Balaj revine, la două luni după ce a demisionat de la CFR

„Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunţat că m-am simţit rău fizic şi m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecinţă, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înţeleagă şi să accepte această decizie.

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depăşească această perioadă dificilă şi să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obţin puncte în cupele europene, aşa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a scris Cristi Balaj pe contul personal de Facebook, după meciul din Cupă contra Corvinului.

Afla mai multe despre: superligacfr 

viewscnt
Articole similare