You are here:

NEWS ALERT | S-a accidentat! Pierdere grea pentru FCSB: ”Va lipsi o lună!”

NEWS ALERT | S-a accidentat! Pierdere grea pentru FCSB: ”Va lipsi o lună!”

FCSB

Comentarii

Siyabonga Ngezana a aflat verdictul medicilor după accidentarea suferită la echipa naţională a Africii de Sud.

Probleme pentru FCSB. Ngezana s-a accidentat

Siyabonga Ngezana (26 de ani), stâlpul din defensiva celor de la FCSB şi mai nou titularul naţionalei Africii de Sud, a suferit o accidentare serioasă.

Din primele informaţii oferite de MM Stoica, în direct, la Prima Sport, Ngezana a suferit o leziune musculară şi nu va putea juca timp de o lună.

  • FCSB o va întâlni pe Petrolul, sâmbătă, de la ora 21:30. Partida va fi în direct pe orangesport.ro.

„Vreau să spun că avem o problemă de lot, Siyabonga Ngezana va lipsi în jur de o lună. Are o leziune fibrilară. A venit rău de la echipa naţională, din nefericire. Luna asta, două săptămâni nu se va juca, bine că nu mai pleacă iar la echipa naţională. 

Ca să se înţeleagă asta, că mulţi au spus 'ce a fost asta, bă, de ce nu a fost Ngezana? Ţineţi jucătorii?'. Nu ţinem nimic, Ngezana era titular, dar nu a jucat pentru că s-a accidentat. Din nefericire, nu poate să intervină nici Mariana Kovacevic. Cam patru săptămâni estimabile. Cred că va fi (n.r. - la meciul cu Dinamo). E o pierdere mare pentru noi”, a spus MM Stoica, la Prima Sport.

Fundaşii centrali pe care FCSB îi mai are în lot sunt Dawa, Chiricheş şi Mihai Popescu. Mihai Popescu a luat cartonaşul roşu în ultima partidă.

Afla mai multe despre: ngezanafcsbproblemă de lot 

viewscnt
Articole similare