Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Se fac verificări pentru stabilirea identităţii persoanelor care au comis fapte antisociale la meciul României cu Kosovo

NEWS ALERT | Se fac verificări pentru stabilirea identităţii persoanelor care au comis fapte antisociale la meciul României cu Kosovo
Comentarii

Jandarmeria Capitalei anunţă că se fac verificări pentru stabilirea identităţii persoanelor care au comis fapte antisociale, la meciul României cu Kosovo, din preliminariile Euro-2024.

"Reamintim importanţa respectării normelor de conduită şi fair-play, precum şi a menţinerii unui mediu sigur în timpul competiţiilor sportive. De asemenea, subliniem faptul că avem în atenţie şi modul în care entitaţile implicate în gestionarea evenimentului şi-au îndeplinit atribuţiile, reiterând faptul că răspunderea pentru efectuarea unui control riguros al persoanelor şi al bagajelor acestora revine organizatorului jocului sportiv, prin firma de securitate contractată de acesta. Nu în ultimul rând, ne dorim ca astfel de incidente să nu se mai repete şi recomandăm tuturor suporterilor să dea dovadă de fair-play şi comportament civilizat, astfel încât toţi spectatorii să se bucure de spectacolul fotbalistic", subliniază Jandarmeria.

Meciul România - Kosovo a fost întrerupt, mrarţi seară, aproimativ 50 de minute, în minutul 18, după ce din tribune s-au aruncat torţe şi s-au auzit scandări cu tentă politică.

Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi au făcut apel la calm şi au cerut fanilor să nu mai afişeze bannerul: Kosovo e Serbia.

Jandarmii au confiscat bannerul galeriei "Uniţi sub tricolor", iar meciul s-a reluat după discuţii cu obsevatorul partidei şi apeluri de la staţia de amplificare a arenei.

Afla mai multe despre: româniakosovoserbiabanner 

viewscnt
Articole similare