Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Se retrage Ţucudean de la echipa naţională? Atacantul a refuzat convocarea. Dezvăluiri în premieră

NEWS ALERT | Se retrage Ţucudean de la echipa naţională? Atacantul a refuzat convocarea. Dezvăluiri în premieră
Comentarii

Viitorul carierei de fotbalist a lui George Ţucudean e în continuare incert. Chiar dacă a evoluat pentru CFR Cluj în acest sezon, problemele de sănătate îi dau bătăi de cap atacantului. Cosmin Contra a dezvăluit că Ţucudean a refuzat convocarea pentru meciurile cu Spania şi Malta.

Claudiu Keşeru, Florin Andone şi George Puşcaş sunt atacanţii pe care se bazează Cosmin Contra pentru dubla pe care tricolorii o vor susţine în compania Spaniei şi a Maltei. În linia de atac a echipei naţionale ar fi trebuit să se afle şi George Ţucudean.

Atacantul campioanei CFR Cluj a refuzat însă convocarea, lucru mărturisit chiar de către selecţioner.

"Există explicaţii medicale.

Dacă el va considera necesar să le spună, le va spune el, dacă nu, eu îi respect intimitatea şi este un lucru care e între mine şi el şi dacă el va dori să explice de ce mi-a cerut să nu vină la echipa naţională, atunci vă va explica el.

El v-a cerut acest lucru?
Da"
, a declarat selecţionerul naţionalei României, Cosmin Contra. 

Cum explică Contra convocarea lui Păun

Chiar şi fără Ţucudean, CFR Cluj are fotbalişti convocaţi la echipa naţională. Ciprian Deac, Mihai Bordeianu şi golgheterul campionatului, cu şapte reuşite, Adrian Păun.

"Cine mă cunoaşte, ştie că la presiuni chiar nu fac, dar Păun chiar, cel puţin din punct de vedere al campionatului intern, e unul dintre jucătorii cei mai în formă în momentul de faţă şi a venit pe merit la echipa naţională. E unul dintre golgheterii campionatului românesc, în ultimele 4-5 meciuri a marcat de fiecare dată, a şi dat pase de gol şi cred că convocarea lui Păun e meritată", a declarat acelaşi Cosmin Contra. 

Afla mai multe despre: contraechipa nationalatucudeanretragerepaun 

viewscnt
Articole similare