Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Sergiu Hanca a plecat în cantonament cu rivala lui Dinamo! Transferul a fost confirmat

NEWS ALERT | Sergiu Hanca a plecat în cantonament cu rivala lui Dinamo! Transferul a fost confirmat

Petrolul

Comentarii

Sergiu Hanca (31 de ani) va continua în Liga 1, la rivala lui Dinamo, după despărţirea de Universitatea Craiova.

Sergiu Hanca s-a despărţit de Universitatea Craiova în urmă cu o săptămână, dar rămâne în Superligă. Dorit cu insistenţă de Dinamo, Hanca este ca şi transfer la o mare rivală a ”câinilor”.

Petrolul îşi propune lucruri măreţe pentru următorul sezon. Conducerea mizează pe fotbalişti tineri şi foarte talentaţi, dar şi pe fotbalişti cu experienţă şi cu nume consacrate în fotbalul românesc. După ce a reuşit salvarea de la retrogradare, Petrolul vrea să redevină o echipă de prim plan în România

Conform preşedintelui clubului ploieştean, Claudiu Tudor, Hanca s-a alăturat echipei în cantonament. 

”Hanca s-a alăturat echipei în cantoment”, a declarat acesta pentru Observatorul Prahovean. 

Astfel, “câinii” ar rata un transfer important, dar deocamdată transferurile sunt blocate şi oficialii clubului nu au oferit niciun orizont de timp în care problema ar putea fi rezolvată, situaţia de la FIFA fiind una complicată.

Hanca i-a lăsat pe olteni fără cuvinte! :) I-au anunţat plecarea printr-un mesaj de şase cuvinte

Gruparea din bănie a anunţat plecarea lui Hanca prin intermediul paginii oficiale de Facebook. ”Îi urăm succes lui Sergiu Hanca!”, a notat Universitatea Craiova. 

Sergiu Hanca a cerut despăgubiri de 2.500.000 de euro, după ce a fost trimis de fostul antrenor, Mirel Rădoi, să se antreneze la echipa a doua. Fostul fotbalist al lui Dinamo a bifat 16 meciuri în toate competiţiile pentru alb-albaştrii şi a marcat un singur gol.

  • Format la FC Snagov, Sergiu Hanca a mai evoluat în România pentru Bihor Oradea, ASA Tg. Mureş, Dinamo şi Universitatea Craiova. De asemenea, el a bifat şi o experienţă în afara graniţelor, la Cracovia, în Polonia, unde a fost legitimat în intervalul ianuarie 2019 – iulie 2022.

Afla mai multe despre: sergiu hancapetrolul ploieştidinamouniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare