Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Simona Halep nu va mai juca tenis în 2022! Anunţul sportivei

NEWS ALERT | Simona Halep nu va mai juca tenis în 2022! Anunţul sportivei

Tenis

Comentarii

Simona Halep a suferit o intervenţie chirurgicală la nas, la 4 zile de la divorţul de Toni Iuruc.

NEWS ALERT | Simona Halep nu va mai juca tenis în 2022! Anunţul sportivei 

Simona Halep se află în perioada de recuperare după intervenţie chirurgicală pe care a suferit-o la nas.

Halep (30 de ani, 9 WTA) a anunţat printr-un mesaj postat pe reţelele sociale că nu va mai juca tenis în 2022.

Halep a făcut acest anunţ într-o postare pe Instagram, iar ultimul turneu la care a evoluat a fost US Open, unde a pierdut în primul tur.

”Salutări tuturor! Vreau să vă informez în legătură cu situaţia mea actuală, să reflectez asupra a ceea ce s-a întâmplat în acest an şi, aşa cum am făcut-o mereu, să-mi împărtăşesc sentimentele cu voi. După cum ştiţi, în februarie am fost foarte aproape să mă retrag din tenis pentru că simţeam că nu mai am forţa necesară să revin în Top 10. M-am confruntat cu anxietatea şi am simţit că trebuie să mă opresc. Am fost norocoasă, apoi, să descopăr Academia lui Patrick, unde mi-am recâştigat pasiunea pentru tenis. 

Datorită lui Patrick, am început, uşor, să cred că încă pot juca un tenis bun. A existat din partea mea deschidere către tot ce mi-a spus să fac, cum să fac şi cât de mult să fac. Am făcut totul. Obiectivul meu era clar: îmi ofer un an la dispoziţie să revin în top 10. Când decid ceva, mereu sunt implicată total, iar Patrick a avut toată încrederea mea, aşa că am vrut ca doar oamenii lui să se ocupe de mine. 

De aceea am făcut atâtea schimbări în echipă, pentru că am simţit că e lucrul corect: să fiu implicată complet în acest proiect. A fost o perioadă foarte grea, pentru că mereu am pus presiune pe mine, iar faptul că am lângă mine cel mai bun antrenor aduce şi mai mare presiune. Toate astea au culminat cu atacul de panică pe care l-am suferit la Paris. Am simţit că Roland Garros este turneul în care trebuie să joc foarte bine, având în vedere munca pe care o depusesem. Însă nu am reuşit să gestionez presiunea şi am clacat.

Apoi, am vorbit cu Patrick şi i-am spus că am nevoie să mă relaxez, că nu pot evolua cu toată presiunea pe care am pus-o pe mine. I-am cerut să aibă răbdare cu mine şase luni, în care să nu aibă aşteptări. M-a ascultat, a fost de acord şi mi-a arătat susţinere totală. După, am reuşit să joc cel mai bun tenis al meu. Mai repede decât mă aşteptam, după doar două luni, am reuşit să revin în top 10. Obiectiv îndeplinit. 

Însă ulterior, când am pierdut la US Open, mi-am dat seama sunt epuizată din punct de vedere mental. Având probleme cu respiraţia de mulţi ani, care s-au înrăutăţit, am decis să urmez sfatul medicului şi să fac operaţia necesară. 

Nu am putut să o fac mai devreme pentru că nu am avut liberă o perioadă de trei luni pentru recuperare, pentru că tenisul a fost prioritatea în viaţa mea. Însă acum am simţit că e timpul potrivit să fac ceva pentru mine. De aceea am ales şi operaţia estetică. Şi pe aceea am vrut să o fac de multă vreme, pentru că nu îmi plăcea deloc nasul meu. Am făcut-o şi am rezolvat atât partea funcţională, cât şi pe ea estetică. Sunt sigură că mulţi mă înţelegeţi”, a scris Halep.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Ce a spus Halep după operaţie:

Simona Halep spune că a avut nevoie de această operaţie deoarece îi era tot mai greu să respire. Operaţia a decurs bine şi Simona a anunţat, glumind, că această intervenţie a avut până la urmă şi un rol estetic.

”Salut tuturor. Cum câţiva dintre voi s-ar putea să ştiţi deja, am fost afectată de o vreme de nişte probleme la nas, care au devenit mai rele în timpul verii, în special în Washington.

Am avut dificultăţi să respir din cauza acestei probleme, iar acestea se înrăutăţeau seara, când mi se bloca nasul complet.

Singura metodă de a rezolva această problemă a fost să fiu operată. Doctorul Daniel Popescu a realizat operaţia şi a profitat de oportunitate, realizând şi o intervenţie estetică.

Mulţumesc! Şi vreau să îi mulţumesc şi anestezistului dr. Alex Uleia. Totul a mers bine. Am nevoie de câteva săptămâni de recuperare înainte de a putea să reiau orice fel de activitate fizică.

Ne vedem în curând pe terenul de tenis”, se arată în mesajul postat de Simona Halep pe contul ei de Instagram.

 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare