Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Şoc pentru starul brazilian de la PSG. Neymar este acuzat de viol!

NEWS ALERT | Şoc pentru starul brazilian de la PSG. Neymar este acuzat de viol!

PSG

Comentarii

Brazilianul Neymar Jr, actualmente la Paris Saint Germain este acuzat de viol. O femei a depus o plângere împotriva sa.

Neymar poate plăti pentru o infracţiune gravă. Cel puţin asta susţine presa din Brazilia, care anunţă că o femeie a depus plângere la poliţie, împotriva brazilianului, pentru viol.

În noaptea de 15 mai, la un hotel din Paris. Acolo s-ar fi petrecut totul, susţine femeia, care iniţial a refuzat să meargă la poliţie. Sfătuită de prieteni şi avocaţi, aceasta a depus în cele din urmă plângere împotriva brazilianului.

Ce s-ar fi întâmplat de fapt

Femeia susţine că l-a cunoscut pe Neymar pe o reţea de socializare şi are mesajele care pot demonstra acest detaliu. Un prieten al fotbalistului brazilian i-a cumpărat apoi biletele de avion pentru ca femeia să viziteze Parisul la invitaţia starului de la PSG.

Acesta i-a inchiriat o cameră la luxosul hotel Sofitel Paris Arc du Triomphe, acolo unde Neymar, aflat în stare de ebrietate, a devenit agresiv.

Refuzat de femeie, starul brazilian s-ar fi năpustit asupra ei, iar după un schimb de replici dure ar fi lovit-o şi ulterior violat-o, scrie publicaţia UoL. Femeia susţine că a revenit în Brazilia într-o stare deplorabilă, complet depresivă şi cu urme vizibile de lovituri. Nu a dorit să depună plângere de frică, mai ales că în ţara sa, Neymar este un adevărat zeu.

Ulterior, sfătuită de apropiaţi, a depus plângere la o secţie de poliţie din Sao Paolo.

Afla mai multe despre: neymarviol 

viewscnt
Articole similare