Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Transfer de Liga 1 la Rapid! Un fost fotbalist de la FCSB a semnat pe doi ani. Anunţ oficial

NEWS ALERT | Transfer de Liga 1 la Rapid! Un fost fotbalist de la FCSB a semnat pe doi ani. Anunţ oficial

Rapid

Comentarii

Daniel Benzar (22 de ani), fostul fotbalist al FCSB, a semnat un contract pe doi ani cu Rapid. Mijlocaşul care impresiona la FCSB şi FC Voluntari, în Liga 1, o va ajuta pe Rapid să promoveze. Giuleştenii au ratat promovarea în Liga 1 sezonul trecut, după ce au terminat pe locul şase în clasament play-off-ul.

Rapid a anunţat, joi, pe site-ul oficial, transferul lui Daniel Benzar. "Daniel Benzr, noul jucător al Rapidului. Daniel Benzar este noul jucător al Rapidului pentru următorul sezon, având drept de prelungire pentru încă un an. Fratele mai mic al lui Romario Benzar este mijlocaş stânga, dar poate juca şi în banda dreaptă, are 22 de ani, şi a evoluat în sezonul trecut în prima ligă, pentru FC Voluntari", se arată în comunicatul Rapidului.

„Mă simt mândru şi sunt foarte fericit să fiu în tricoul Rapidului. Am jucat un meci contra Rapidului, când eram la Clinceni, şi am văzut ce suporteri incredibili au, sper să fie alături de noi şi să ne susţină necondiţionat”, a spus noul mijlocaş giuleştean pentru fcrapid.ro.

Daniel Benzar, adus de Mirel Rădoi la FCSB!

În 2015, odată cu instalarea lui Mirel Rădoi în scurta sa aventură la FCSB, antrenorul l-a adus pe Daniel Benzar la echipă. Fratele lui Romario Benzar nu a prins prea multe meciuri sub comanda lui Rădoi la echipa roş-albastră, însă a jucat şi a marcat, totuşi, la FCSB. Daniel Benzar a jucat 15 meciuri la FCSB şi a marcat de trei ori, având în cont şi o pasă de gol. În vara lui 2019, Daniel Benzar a semnat cu FC Voluntari, liber de contract.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Daniel Benzar în prezent, conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: daniel benzarrapidoficial 

viewscnt
Articole similare