Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Transferul lui Harlem Gnohere a fost anunţat oficial: "Întoarcerea 'Bizonului'!". Cu cine a semnat

NEWS ALERT | Transferul lui Harlem Gnohere a fost anunţat oficial: "Întoarcerea 'Bizonului'!". Cu cine a semnat

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere (32 de ani) şi-a găsit echipă după ce şi-a reziliat contractul cu FCSB. "Bizonul" a semnat cu Mouscron, club la care a mai jucat şi în trecut. Fosta echipă a lui Mircea Rednic a făcut anunţul oficial, pe site-ul clubului.

"Întoarcerea 'Bizonului'", este titlul articolului cu care Mouscron a anunţat că l-a transferat pe Harlem Gnohere, fostul atacant de la FCSB. Atacantul francez a mai jucat pentru Mouscron timp de şase luni, între iarna şi vara lui 2014.

Harlem Gnohere revine în Belgia

Mouscron trece prin câteva schimbări importante în acest sezon. Clubul belgian a fost cumpărat de patronul lui Lille, iar lotul va suferi câteva modificări, anunţă dhnet.be. Este şi o mutare care-i convine "Bizonului", care a plecat pe uşa din dos de la FCSB, după mai multe disensiuni cu Gigi Becali. Harlem Gnohere a înscris, în total, 50 de goluri în Belgia, la Virton, Charleroi, Westerlo, Mouscron şi Mons.

Fotbalistul născut la Paris a ajuns în România în vara anului 2015, adus de Dinamo de Mircea Rednic. În primă fază, Gnohere venise să semneze cu Petrolul, însă ploieştenii l-au considerat prea gras, aşa că l-au refuzat. "Puriul" a avut răbdare cu "Bizonul", iar acesta a devenit idolul tribunelor din "Ştefan cel Mare", unde a marcat 24 de goluri în 59 de meciuri, într-un an şi jumătate.

La FCSB, Gnohere a marcat de 51 de ori şi a livrat şase pase de gol, în 115 meciuri din toate competiţiile.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Harlem Gnohere în prezent, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: harlem gnoheretransfermouscronoficial 

viewscnt
Articole similare