Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | UTA, deposedată de marcă! Ce urmează pentru clubul din Arad

NEWS ALERT | UTA, deposedată de marcă! Ce urmează pentru clubul din Arad

UTA

Comentarii

Suporter Club Arad nu mai permite clubului UTA Arad că comercializeze produse cu marca UTA.

NEWS ALERT | UTA, deposedată de marcă! Ce urmează pentru clubul din Arad

În Adunarea Generală de ieri a celor de la Suporter Club UTA, care a avut loc la Casa Sindicatelor, s-a decis retragerea dreptului de folosinţă a mărcii UTA, în scopuri comerciale, celor de la AFC UTA. Decizia Suporter Club UTA a fost luată cu o majoritate covârşitoare de voturi „pentru”, niciun vot împotrivă şi doar două abţineri.

Marca ”UTA” rămâne pe plan sportiv, pentru a nu se face rău clubului, doar că se vor retrage drepturile de comercializare. 

În cadrul unui comunicat, Suporter Club UTA a explicat în detaliu decizia. 

„Suporter Club UTA a luat, în urma Adunării Generale a membrilor - eveniment care a avut loc marţi seară, una dintre cele mai importante decizii din ultimii ani, şi anume, retragerea dreptului clubului AFC UTA de a mai folosi marca „UTA” în scopuri comerciale.

Decizia Suporter Club UTA a fost luată cu o majoritate covârşitoare de voturi „pentru”, niciun vot împotrivă şi doar două abţineri. Rezultatul votului vine ca urmare a neregulilor sesizate atât de noi, cât şi de mass-media, nereguli din care reiese destul de clar faptul că persoana care conduce clubul UTA şi acoliţii săi se îmbogăţeau pe spatele, pe buzunarul şi pe sentimentele suporterilor utişti. 

Asta în vreme ce banii proveniţi din vânzările de produse cu marca „UTA” ajungeau în firma lui Alexandru Meszar şi nu direct în conturile clubului, aşa cum spera fiecare fan care a achiziţionat un tricou, o şapcă, o bluză sau măcar un pix din magazinul oficial. Pe aceste considerente, noi, Suporter Club UTA, entitate deţinătoare a acestor drepturi privind marca „UTA”, am luat decizia de a nu-i mai lăsa pe aceşti indivizi să-şi umple buzunarele pe spatele fanilor.

Totodată, dovedim din nou că Suporter Club UTA are în vedere, în primul rând, interesele echipei şi ale fanilor deopotrivă, astfel că, tot în Adunarea Generală s-a decis şi preluarea acestor activităţi de tip fan-shop şi deschiderea unui nou magazin dedicat suporterilor. Ne-am propus încă din capul locului să venim către fani cu produse de o mai bună calitate la preţuri mai bune. De asemenea, fiindcă transparenţa este primordială, ne-am propus ca banii strânşi de pe urma vânzărilor din noul fan-shop să fie folosiţi, cu precădere, pentru centrele de copii şi juniori ale clubului UTA şi să nu mai ajungă pe mâinile indivizilor care i-au deturnat până acum.

Un alt aspect important decis şi care vine la pachet cu decizia de retragere a dreptului clubului AFC UTA de a mai folosi marca „UTA” în scopuri comerciale, face referire la notificarea pe care Suporter Club UTA, împreună cu avocaţii cu care colaborăm, o vom transmite în cel mai scurt timp pe adresa clubului şi a firmelor care folosesc în acest moment marca „UTA” în scop comercial. Notificarea le va pune acestora în vedere faptul că nu vor mai avea acest drept. 

Şi, pentru a arăta că suntem de bună credinţă, le vom acorda acestora două luni de zile în care să vândă produsele avute pe stoc în acest moment.

Nu în ultimul rând, Suporter Club UTA a pregătit şi câteva surprize pentru fani, iar aici vorbim despre noul magazin dedicat suporterilor, care va funcţiona atât fizic, într-o locaţie surpriză, cât şi online. Totodată, suporterul utist va avea la dispoziţie o aplicaţie mobilă dedicată, una cum puţine cluburi de fotbal din Europa au şi, cu siguranţă, peste tot ce a avut vreodată o echipă din România. O aplicaţie extrem de bine pusă la punct şi în cadrul căreia fanii vor avea parte de tot ce au nevoie pentru a fi la curent cu prezentul, viitorul şi cu istoria clubului mult îndrăgit.

Toate aceste surprize vor fi anunţate şi detaliate oficial, într-o conferinţă de presă ce va precede lansarea acestor proiecte. Pentru noi doar UTA contează! UTA liberă!”, este comunicatul celor de la Suporter Club Arad.

Edward Iordănescu şi problemele din lotul naţionalei: "Niciodată nu s-a mai întâmplat aşa ceva, chiar e grav"

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare