Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | VIDEO Brittney Griner, vedeta baschetului feminin american, reţinută pe un aeroport din Rusia. De ce e acuzată

NEWS ALERT | VIDEO Brittney Griner, vedeta baschetului feminin american, reţinută pe un aeroport din Rusia. De ce e acuzată

Alte sporturi

Comentarii

Brittney Griner, 31 de ani, una dintre cele mai decorate jucătoare americane de baschet feminin, a fost reţinută în februarie de autorităţile ruse pe un aeroport de lângă Moscova, după ce în bagajul ei au fost descoperite urme de ulei de haşiş în cartuşul de la vaporizator!

NEWS ALERT | Brittney Griner, vedeta baschetului feminin american, reţinută pe un aeroport din Rusia. De ce e acuzată

Brittney Griner, 31 de ani, care evoluează la Phoenix Mercury, a fost reţinută în februarie de autorităţile ruse pe un aeroport de lângă Moscova, după ce în bagajul ei au fost descoperite urme de ulei de haşiş în cartuşul de la vaporizator!

Potrivit declaraţiei Serviciului Vamal, câinii care ”urmăresc” drogurile din zona vamală a aeroportului au indicat posibila prezenţă a stupefiantelor în bagajul de mână al jucătoarei după sosirea acesteia cu un zbor din New York. O percheziţie ulterioară a bagajelor a dus la descoperirea cartuşelor, o încălcare penală conform legii ruse care poartă o pedeapsă de la cinci la 10 ani.

Autorităţile nu au dezvăluit numele, dar agenţia de presă Tass, aflată sub controlul Kremlinului, a dezvăluit, abia acum, că este vorba de Brittney Griner. A fost făcut public şi un clip video din momentul reţinerii. Data nu este precizată. Ultima ei apariţie într-un meci oficial a fost pe 29 ianuarie.

Autorităţile au făcut public videoclipul din momentul percheziţiei.

Într-o declaraţie pentru The Guardian, agentul lui Griner, Lindsay Colas, a spus: „Suntem la curent cu situaţia cu Brittney Griner în Rusia şi suntem în contact strâns cu ea, reprezentarea ei legală în Rusia, familia ei, echipele ei şi WNBA şi NBA. 

Deoarece aceasta este o chestiune juridică în curs de desfăşurare, nu putem comenta în continuare detaliile cazului ei, dar putem confirma că, pe măsură ce lucrăm pentru a o duce acasă, sănătatea ei mintală şi fizică rămâne preocuparea noastră principală”.

Afla mai multe despre: brittney griner 

viewscnt
Articole similare