Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar a luat marea decizie la Paris: ”Vreau asta, dar nu ştiu ce planuri are clubul pentru mine!” Ce se va întâmpla cu starul lui PSG

Neymar a luat marea decizie la Paris: ”Vreau asta, dar nu ştiu ce planuri are clubul pentru mine!” Ce se va întâmpla cu starul lui PSG

PSG

Comentarii

Într-o declaraţie făcută sâmbătă, în Japonia, Neymar a respins speculaţiile presei privind plecarea sa de la PSG, afirmând că vrea să rămână la Paris, deşi nimeni din conducere nu i-a comunicat nimic şi nu cunoaşte care sunt planurile clubului în ceea ce îl priveşte.

Speculaţiile au apărut în contextul în care la PSG a fost instalată o nouă conducere sportivă – în frunte cu Luis Campos, consilier pe probleme de fotbal, şi antrenorul Christophe Galtier.

”Întotdeauna mi-am dorit să rămân aici, la PSG. Însă până acum clubul nu mi-a comunicat nimic, nu am discutat cu conducerea şi nu ştiu ce planuri au pentru mine”, a spus Neymar, potrivit L'Equipe.

Tot sâmbătă, antrenorul Christophe Galtier a declarat că nu ştie ce se va întâmpla cu Neymar în perioada următoare: ”Îl anunţăm că pleacă, îl anunţăm că va rămâne... nu ştiu ce va fi în viitorul apropiat, până la închiderea perioadei de transferuri”, a spus Galtier.

Neymar are contract cu PSG pentru încă cinci ani, până în iunie 2027.

Noul antrenor de la PSG a vorbit despre viitorul lui Neymar

”Vreau ca Neymar să rămână alături de noi. E un jucător de clasă mondială pe care toţi antrenorii din lume şi l-ar dori. Deja am idei clare în ceea priveşte planul meu de viitor şi vreau ca el să fie aici”, a spus Galtier, conform Fabrizio Romano.

Afla mai multe despre: psg-neymar-franţa 

viewscnt
Articole similare