Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar are deja probleme la Al Hilal. Antrenorul Jorge Jesus a dezvăluit că starul brazilian e accidentat şi că nu poate juca

Neymar are deja probleme la Al Hilal. Antrenorul Jorge Jesus a dezvăluit că starul brazilian e accidentat şi că nu poate juca

Neymar

Comentarii

Atacantul brazilian Neymar, prezentat sâmbătă cu mare fast de către noul său club, Al-Hilal, a ajuns accidentat în Arabia Saudită şi nu este în măsură să se antreneze, conform antrenorului echipei saudite, Jorge Jesus, care s-a declarat surprins de convocarea jucătorului la echipa naţională a Braziliei.

"El a venit cu o mică accidentare şi nu va putea să se antreneze cu echipa. Nu ştiu când va fi suficient de în formă pentru a juca", a declarat antrenorul portughez într-o conferinţă de presă la finalul meciului echipei sale contra lui Al-Feiha (1-1) în campionat.

Declaraţiile lui Jesus au intervenit după ce Neymar a primit convocarea la echipa naţională pentru meciurile Braziliei din preliminariile Cupei Mondiale din 2026, contra Boliviei, pe 8 septembrie la Belem, şi Peru pe 12 septembrie la Lima.

"El nu poate juca pentru Selecao. Este accidentat. Eu cred că el va trebui chiar să nu meargă în Brazilia. El trebuie să se refacă după o problemă musculară pentru a începe să joace", a mai spus Jesus.

Atacantul brazilian de 31 de ani a disputat ultimul său meci cu PSG pe 3 august, când a înscris două goluri şi a dat o pasă decisivă în amicalul cu sud-coreenii de la Jeonbuk Motors (3-0).

Neymar a fost indisponibil cinci luni din cauza unei accidentări grave la glezna dreaptă, pentru care a fost operat.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare