Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar l-a vizitat pe Pele la spital! Brazilianul a fost internat la o zi după întâlnirea cu Mbappe

Neymar l-a vizitat pe Pele la spital! Brazilianul a fost internat la o zi după întâlnirea cu Mbappe
Comentarii

Fotbalistul brazilian Neymar Jr l-a vizitat pe compatriotul său Pele, spitalizat la Paris din data de 3 aprilie pentru o infecţie urinară, a anunţat atacantul clubului Paris Saint-Germain prin intermediul unei fotografii postate pe contul său de Instagram

În poza respectivă, fără dată, Neymar apare lângă patul legendarului său compatriot, vizibil în formă, îmbrăcat în civil însă pe patul de spital. Cei doi erau zâmbitori şi şi-au strâns mâinile.

Fotografia, postată luni seara în jurul 20,30, relansează zvonurile legate de externarea fostului idol brazilian, a cărei dată rămâne încă incertă, de la spitalul american din Neuilly, o clinică pentru celebrităţi de la periferia Parisului unde a fost internat de miercurea trecută.

Pele a rămas în spital din motive de "precauţie", a anunţat, duminică seara, consilierul său. Totodată, spitalul nu a dat publicităţii niciun comunicat legat de externarea fostului mare fotbalist în vârstă de 78 de ani.



După ce anunţase sâmbătă că Pele va reveni luni în Brazilia, consilierul fostului jucător a adăugat că noi analize au fost efectuate duminică pentru a determina dacă şi când va fi posibilă externarea sa. Pele afirmase vineri că se simte mai bine după un tratament cu antibiotice.

Brazilianul a fost internat la o zi după întâlnirea sa în capitala Franţei cu internaţionalul francez Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain).
 

Afla mai multe despre: pele 

viewscnt
Articole similare