Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar şi-a decis viitorul. Brazilianul s-a hotărât şi a anunţat oficial unde va juca în sezonul următor: "Vreau să câştig Liga Campionilor"

Neymar şi-a decis viitorul. Brazilianul s-a hotărât şi a anunţat oficial unde va juca în sezonul următor: "Vreau să câştig Liga Campionilor"
Comentarii

Neymar a anunţat că nu intenţionează să se despartă de Paris Saint-Germain, echipă alături de care şi-a propus să câştige cât mai multe trofee, inclusiv Liga Campionilor.

"Vreau să câştig Liga Campionilor cu PSG. Am un contract cu PSG, deci nu există alte posibilităţi. Voi continua alături de Paris Saint-Germain", a declarat Neymar într-un interviu acordat postului de televiziune Canal Plus. 

Neymar a salutat, totodată, decizia francezului Kylian Mbappe de a-şi prelungi contractul cu PSG, refuzând oferta venită din partea echipei spaniole Real Madrid.

"Am fost foarte fericit că Mbappe a decis să rămână. Cred că proiectul lui PSG este cel de care are nevoie pentru cariera sa. E un lucru bun pentru el să rămână şi să încerce să câştige o Ligă a Campionilor în propria ţară, cu echipa din oraşul său. Să ai jucători precum Kylian în echipă este întotdeauna foarte important", a spus brazilianul.

Neymar a comentat, totodată, situaţia prietenului său argentinian Lionel Messi, sosit în urmă cu un an la PSG, de la FC Barcelona, dar care nu a reuşit să se adapteze prea bine la echipa franceză.

"Leo (Messi) a petrecut mulţi ani la FC Barcelona şi este greu să se adapteze. E complicat să schimbi echipa, oraşul... În plus, nu a venit singur, ci cu familia. Limba este, de asemenea, diferită. Sunt o mulţime de lucruri deranjante. Există şi stilul de joc al echipei, cu jucători care până la urmă nu înţeleg felul în care joacă. Toate aceste lucruri au avut un impact negativ", a subliniat brazilianul.

Neymar a devenit cel mai scump fotbalist al planetei în august 2017, când PSG a achitat clauza de reziliere a contractului său cu FC Barcelona, în valoare de 222 milioane de euro.

În cinci sezoane petrecute pe Parc des Princes, Neymar a marcat 100 de goluri în 144 de meciuri disputate pentru PSG în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare