Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar şi-a pus din nou vestiarul în cap. De data asta din cauza unor clauze speciale!

Neymar şi-a pus din nou vestiarul în cap. De data asta din cauza unor clauze speciale!
Comentarii

Detalii incredibile din contractul lui Neymar au ieşit recent la iveală. Publicaţia franceză ”Le Parisien” a dezvăluit o serie de clauze incredibile care au generat tensiuni în cadrul echipei, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu o lună, atunci când Cavani şi Neymar s-au certat ca-n curtea şcolii, înaintea unei lovituri de la 11 metri.

Neymar şi-a negociat la sânge contractul cu PSG. Are cel mai mare contract din istoria fotbalului - 36.000.000 de euro şi pe lângă asta se bucură de facilităţi pe care nimeni nu le-a crezut că pot fi stiputale într-un contract!

Neymar are o serie de privilegii pe care colegii săi nici măcar nu le visau. Conform ”Le Parisien”, starul brazilian nu este obligat să facă faza defensivă, clauza fiind stipulată negru pe alb în contract! În plus de asta, fostul jucator al Barcelonei şi-a pus vestiarul încă o dată în cap, după ce conducerea le-a transmis restul jucătorilor că nu au voie să intre dur la Neymar, în timpul antrenamentelor.

Din sezonul viitor are exclusivitate la loviturile de pedeapsă

Neymar este singurul jucător de la PSG care are doi fizioterapeuţi personali! Dacă anul acesta s-a certat cu Edinson Cavani în privinţa executării loviturilor de la 11 metri, la anul nu va mai fi cazul, întrucât Neymar are stipulat în contract că numai el va executa penalty-urile începând cu sezonul 2018/2019. Mai mult de atât brazilianul este singurul jucător care poate veni cu orice geantă doreşte la antrenamente, în timp ce ceilalţi coechipieri ai săi vin cu cele ”brănduite” cu logo-ul clubului şi cu sponsorul oficial.

222.000.000 de euro este suma plătită de PSG în schimbul lui Neymar, fiind cel mai scump fotbalist din istorie!

Afla mai multe despre: neymarpsgvestiarclauze 

viewscnt
Articole similare