Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar va fi operat. Cât va sta departe de terenul de fotbal starul brazilian

Neymar va fi operat. Cât va sta departe de terenul de fotbal starul brazilian
Comentarii

Neymar, starul selecţionatei Braziliei, urmează să fie supus, joi, unei intervenţii chirurgicale în ţara sa natală, după ruptura de ligamente la genunchi suferită în timpul unei acţiuni a primei reprezentative.

Operaţia va avea loc la Belo Horizonte şi va fi efectuată de Rodrigo Lasmar, medicul echipei naţionale a Braziliei, iar durata perioadei de convalescenţă este estimată la zece luni.

Rodrigo Lasmar l-a mai operat pe Neymar după fractura la piciorul drept suferită de atacant în 2018. Neymar a apelat, de asemenea, la serviciile medicului brazilian în primăvară, în urma unor leziuni ligamentare la o gleznă, care l-au ţinut departe de gazon şase luni.

Neymar, aflat în prezent sub contract cu clubul saudit Al-Hilal, a suferit o ruptură de ligamente şi de menisc la genunchiul stâng în timpul meciului pierdut de Selecao în faţa Uruguayului (scor 0-2), luna trecută, la Montevideo, în preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

În finalul primei reprize a jocului cu Uruguay, Neymar şi-a răsucit genunchiul după un duel cu mijlocaşul uruguayan Nicolas De la Cruz şi a fost scos de pe teren pe targă, cu ochii în lacrimi, fiind înlocuit cu Richarlison.

"Este un moment foarte trist, cel mai greu. Ştiu cât sunt de puternic, dar de această dată voi avea şi mai mult nevoie de familia mea şi de prietenii mei", a scris Neymar după accidentare pe contul său de Instagram.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare