Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Niciunul nu credea că Farul va ajunge aici". Gică Hagi, un singur pas pentru a fi mulţumit: "Atunci chiar că vorbim de un parcurs extraordinar"

"Niciunul nu credea că Farul va ajunge aici". Gică Hagi, un singur pas pentru a fi mulţumit: "Atunci chiar că vorbim de un parcurs extraordinar"

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul Farului Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat că turul de campionat al echipei sale este foarte bun şi dacă jucătorii săi vor câştiga şi ultimul meci, cel de vineri, cu Rapid, atunci se poate vorbi de un parcurs extraordinar. Hagi a mai precizat că nimeni nu credea că Farul va ajunge aici, pe primul loc din Superligă.

  • FC Rapid – Farul Constanţa are loc vineri, de la ora 20.30, în etapa a 15-a a Superligii, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Întrebat dacă îl surprinde parcursul de până acum al Rapidului, Gheorghe Hagi a răspuns: “Mă surprinde parcursul Farului. Foarte mult. Este un parcurs excelent, foarte bun, fantastic şi pe care  omiteţi să-l spuneţi. Vorbiţi mai mult despre adversar decât de noi. (...) Turul nostru de campionat e foarte bun, mai există acest meci, ultimul, sperăm să luăm trei puncte şi atunci chiar că vorbim de un parcurs extraordinar, foarte bun. Niciunul nu credea în vară că Farul va ajunge aici”.

Gheorghe Hagi a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte victoria în meciul cu Rapid.

“E un meci de campionat care are trei puncte în joc, un meci foarte frumos cred eu pentru că echipele sunt în formă amândouă, au demonstrat acest lucru şi pe merit. Cred eu că e un meci foarte important din această etapă, care are doar trei puncte în joc şi nimic mai mult. Ambele echipe trebuie să îşi creeze o strategie foarte bună legată de detalii. Noi sperăm să avem puterea să ne impunem, să ne facem jocul nostru, să dictăm ritmul şi intensitatea jocului şi să luăm cele trei puncte. Putem face acest lucru pentru că echipa e în formă”, a afirmat Hagi.

El a precizat că nu va putea conta la acest meci pe Nedelcu şi Benzar, accidentaţi.  

Antrenorul Farului a adăugat că Rapidul este o echipă care joacă foarte bine pe teren propriu.

“Suntem încrezători, dar conştienţi că întîlnim o echipă foarte bună, care joacă foarte bine acasă, care are publicul de partea ei, suporterii, dar ei nu joacă. (…) E doar un meci între cele două cluburi, sunt trei puncte şi nimic altceva, cu doi antrenori de pe bancă care au un nume mare, care se respectă unul pe celălalt şi cam atât”, a precizat antrenorul Farului.

Hagi a recunoscut că jucătorii valoroşi care au venit la echipa constănţeană în vară nu ar fi ajuns la acest club dacă nu ar fi avut probleme fizice.

“E meritul jucătorilor, e meritul şi al stafului, e meritul clubului cu toate că nu suntem clubul care avem cei mai mulţi bani sau avem cel mai mare buget. Suntem în normalitate, ca toţi ceilalţi, mai mult sau mai puţin, dar am avut şansă în vară, am creat un lot competitiv, talentat şi care are un singur defect: jucătorii din punct de vedere fizic nu au fost în condiţiile lor cele mai bune, dar sunt jucători valoroşi. Dacă erau în condiţii bune, nu puteau să ajungă niciodată să joace pentru Farul”, a mai afirmat Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagifarul constanta 

viewscnt
Articole similare