Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nick Kyrgios invocă probleme mintale pentru a scăpa de o acuzaţie de agresiune. Tenismenul a dezvăluit că a avut şi gânduri de sinucidere

Nick Kyrgios invocă probleme mintale pentru a scăpa de o acuzaţie de agresiune. Tenismenul a dezvăluit că a avut şi gânduri de sinucidere

Tenis

Comentarii

Tenismenul australian Nick Kyrgios, numărul 20 mondial, încearcă să scape de acuzaţia de agresiune într-un proces care se derulează în prezent în Australia, invocând sănătatea sa mintală, informează presa australiană.

Avocatul lui Kyrgios l-a reprezentat pe sportiv la o audiere în faţa unui tribunal din Canberra, unde jucătorul australian, în vârstă de 27 de ani, este acuzat de agresiune.

Finalistul de la Wimbledon, a cărui prezenţă nu a fost necesară în timpul acestei audieri esenţial administrative, se află în prezent în Japonia, unde participă la turneul ATP de la Tokyo.

Avocatul sau, Michael Kukulies-Smith, a cerut o amânare pentru a permite o evaluare a sănătăţii mintale a lui Nick Kyrgios, potrivit mai multor organe media, între care postul public de televiziune ABC şi ziarul Sydney Morning Herald.

Kukulies-Smith a afirmat că problemele de sănătate mintală ale clientului său sunt cunoscute şi că va încerca să obţină la o dată ulterioară renunţarea la acuzaţiile împotriva lui Kyrgios. Următoarea audiere în acest caz este programată pe 3 februarie.

La începutul acestui an, Nick Kyrgios a susţinut că suferă de mult timp de depresie şi că a avut "gânduri de sinucidere", într-un lung mesaj postat pe reţelele de socializare, însoţit de o fotografie sa din 2019, făcută în timpul Openului Australiei.

Cazul de agresiune care i-a adus proceduri judiciare datează din decembrie 2021, dar detaliile nu sunt deocamdată cunoscute.

Afla mai multe despre: kyrgios 

viewscnt
Articole similare