Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a dat verdictul în lupta pentru rămânerea în Superligă: „Astea două retrogradează direct!”

Nicolae Dică a dat verdictul în lupta pentru rămânerea în Superligă: „Astea două retrogradează direct!”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică consideră că Dinamo şi FC Botoşani vor retrograda direct.

Nicolae Dică a analizat lupta pentru salvarea de la retrogradare în Superligă

Fostul antrenor al celor de la FC Voluntari crede că ilfovenii se vor salva de la retrogradare. În ceea ce o priveşte pe Poli Iaşi, Dică are anumite incertitudini după numirea lui Tony pe postul de antrenor. Totuşi, echipele cu şanse mici de salvare sunt, în opinia lui Nicolae Dică, Dinamo şi FC Botoşani.

„Eu, când eram la Voluntari, făceam o analiză. Chiar dacă Dinamo a obţinut câteva victorii, n-a prestat un joc foarte bun. A obţinut acele victorii cu ajutorul suporterilor, cu o execuţie a unui jucător şi au făcut un joc defensiv foarte bun, iar echipele adverse n-au reuşit să marcheze.

Acum având această problemă cu suporterii, n-au început bine play-out-ul, le va fi foarte greu să evite barajul. Poate să retrogradeze direct e mai greu, dar cred că ei şi Botoşani au cel mai greu parcurs pentru cele două locuri.

La FC U, au un lot foarte bun, peste nivelul de play-out, i-am şi antrenat, dar acolo sunt alte probleme. Cred că vor reuşi pentru că au jucători cu experienţă care pot uni echipa. Acum ar trebui să se vadă acei jucători cu experienţă, care să unească echipa. Pentru că au calitate, mai ales de la mijloc în sus, jucător care pot face diferenţa 1 contra 1.

Dar şi pe ei îi aşteaptă două jocuri grele acum. Joacă la Iaşi şi apoi la Botoşani. (n.r. – Care sunt cele mai vulnerabile două echipe pentru retrogradare directă?) Aş zice Dinamo şi Botoşani. Retrogradare directă.

Nu ştiu Iaşiul, cu Tony antrenor. Am văzut că şi-au dorit un antrenor străin, care să vorbească limba română, dar acolo sunt mulţi români. E un lucru ciudat”, a declarat Nicolae Dică, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: nicolae dicadinamofc botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare