Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a dezvăluit de câte ori a revăzut meciul cu West Ham: ”Nu prea văd meciurile de atâtea ori!”

Nicolae Dică a dezvăluit de câte ori a revăzut meciul cu West Ham: ”Nu prea văd meciurile de atâtea ori!”

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut joi seara la Londra, scor 1-3, primul meci din grupele Conference League, cu echipa engleză West Ham United.

Cordea a deschis scorul în minutul 34, din pasa lui Olaru. Bowen a egalat din penalti, în minutul 68. Al doilea gol al gazdelor a fost înscris de Emerson, în minutul 75, iar Michail Antonio a închis tabela în minutul 90.

Dică nu a trecut aşa uşor peste partida cu West Ham în care FCSB a făcut un meci bun şi a părut că este capabilă să domine o echipă puternică din Premier League. Înainte de meciul cu Voluntari, Dică a dezvăluit că a revăzut partia cu englezii de 3 ori.

”Nu prea văd meciurile de atâtea ori!”

”Normal că am reproşuri, când echipa nu are rezultatele bune sunt primul care îmi asum anumite lucruri şi îmi fac autocritica şi ştiu unde am greşit. 

Am revăzut meciul cu West Ham de trei ori, nu prea văd de obicei meciurile nici de două ori, mi-e de ajuns să îl văd o dată, dar l-am văzut de mai multe ori pentru că am fost dezamăgit că nu am reuşit să facem un rezultat mare. 

Pentru că am fost aproape de un rezultat mare, de aceea m-am uitat de mai multe ori, mă aşteptam să facem un joc bun, dar cred că timp de 70 de minute ne-am ridicat la nivelul lor, e păcat pentru alea 20 de minute că nu am reuşit un rezultat pozitiv”, au fost cuvintele lui Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: fcsb-dică-west ham 

viewscnt
Articole similare