Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a explicat de ce l-a folosit pe Morais în centrul apărării şi a dezvăluit de ce Planic a fost lăsat în afara lotului

Nicolae Dică a explicat de ce l-a folosit pe Morais în centrul apărării şi a dezvăluit de ce Planic a fost lăsat în afara lotului

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică spune că este bucuros pentru felul în care s-au prezentat jucătorii săi la meciul cu Sepsi, câştigat de vicecampioană cu 2-0, deşi jocul a fost destul de slab. Antrenorul FCSB-ului a explicat şi motivul pentru care Planic n-a fost nici măcar rezervă.

FCSB s-a impus cu 2-0 în faţa lui Sepsi, însă meciul a fost mai greu decât o arată scorul. Dică se declară însă mulţumit de atitudinea jucătorilor săi: ”Nu am făcut o partidă foarte bună, dar mă mulţumeşte atitudinea băieţilor, ţinând cont că am întâlnit un adversar bun. Mă aşteptam ca ei să atace mai des şi nouă ne-a fost foarte greu să desfacem această apărare. Important este că băieţii au avut atitudine, au muncit, şi-au dorit această victorie ”Sincer, mă gândeam în minutul 70 că se duce jocul spre 0-0, că nu aveam nicio ocazie. Mă gândeam că poate la o fază fixă vom reuşi să marcăm, ceea ce s-a şi întâmplat [...] N-am comentat niciodată arbitrajul, nu-l comentez nici acum”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

Pentru meciul cu Sepsi, Dică a venit cu mai multe surprize. Printre ele, titularizarea lui Junior Morais în centrul apărării - o poziţie pe care n-a mai jucat până acum. În plus, Planic n-a fost păstrat în lot. Dică a explicat de ce:

”Am odihnit anumiţi jucători pentru meciul cu Rapid Viena, deoarece este o partidă foarte importantă pentru noi. Ne-am dorit să sacrificăm această partidă. Am vrut să joc cu Nedelcu fundaş central, dar a zis că nu poate, că are mască (n.r. s-a ales cu nasul spart la meciul cu Hajduk Split). Bogdan Planic a jucat foarte multe meciuri şi mi-a zis că este obosit. Şi atunci l-am lăsat să se odihnească. Apoi, am vorbit cu Junior Morais şi mi-a dat încredere că poate juca fundaş central”, a mai spus Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbsepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare