You are here:

Nicolae Dică a explodat! Reacţie incredibilă la adresa lui Viorel Tudose, omul cu banii de la FC Argeş: ”Domnu' milionar, am trei campionate şi patru Cupe”

Nicolae Dică a explodat! Reacţie incredibilă la adresa lui Viorel Tudose, omul cu banii de la FC Argeş: ”Domnu' milionar, am trei campionate şi patru Cupe”

FC Argeș

Comentarii

Nicolae Dică i-a răspuns lui Viorel Tudose, după despărţirea de FC Argeş, petrecută în urmă cu o săptămână.

La începutul acestei veri, Nicolae Dică a fost instalat pe banca tehnică a lui FC Argeş, echipă ce l-a lansat în fotbalul profesionist, însă lucrurile nu au decurs aşa cum se aşteptau conducerea şi fanii clubului din Trivale.

Cu un lot valoros şi cu ambiţii de promovavare, FC Argeş a dezamăgit în acest start de sezon, în care a înregistrat două victorii, trei egaluri şi două înfrângeri sub comanda lui Dică.

Nicolae Dică l-a distrus pe Viorel Tudose: ”Nu se poate ca unul care n-a făcut nimic în fotbal să vină să vorbească”

În ultimul timp, Viorel Tudose, sponsorul lui FC Argeş, l-a criticat în mod public pe Nicolae Dică, iar tehnicianul s-a decis să îi dea replica finanţatorului. 

"M-a jignit, a apărut la televizor şi ultima oară şi acum după ce am plecat. M-a jignit, m-a făcut în toate felurile, a spus ce caut eu să vorbesc la televizor.

Domnu’ milionar, Nicolae Dică are 4 campionate câştigate, are 3 Cupe ale României, are o Supercupă, are meciuri în Champions League, echipa naţională, şi îţi mai enumăr dacă vrei mai multe.

Cel mai bun jucător al anului 2006, în care pe locul doi au fost Mutu şi Chivu, care jucau în Italia. Cam ăsta este Nicolae Dică. Poate să vorbească ce vrea el despre fotbal pentru că şi-a câştigat acest drept.

Şi mă aşteptam de la aceşti ziarişti să îi spună: ‘Domne, nu poţi să vorbeşti despre acest om aşa’. Că n-ai cum să vorbeşti. Sau pe unde a intrat el pe la televizor sau unde a spus.

Oricine se trezeşte acum să vorbească despre orice fost fotbalist care a realizat ceva şi să se ia de el... Nu se poate ca unul care n-a făcut nimic în fotbal să vină şi să vorbească despre unii oameni care au făcut ceva.

Nu este ok din punctul meu de vedere. Aşa, să ieşim să jignim, este foarte uşor, dar hai să ne uităm ce a făcut acel om, ce a realizat acel om şi după putem să vorbim.

El s-a apucat să zică de mine că n-am realizat nimica nici ca antrenor. Ba da, domnu’ milionar, am realizat să ştiţi. Am promovat pe FC Argeş din liga a treia cu 250.000 de euro buget.

Am făcut lotul acela care a promovat la Liga 1. A mai venit Ionuţ Badea şi a mai adus doi jucători în iarnă. Tot aşa, cu buget de 400.000 de euro", a fost o parte din mesajul lui Dică, potrivit Fanatik

Afla mai multe despre: fc argeşliga 2 

viewscnt
Articole similare