Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, amintiri cu Ionuţ Popa din perioada în care au lucrat împreună: "Avea şi momente în care se mai enerva..."

Nicolae Dică, amintiri cu Ionuţ Popa din perioada în care au lucrat împreună: "Avea şi momente în care se mai enerva..."

Fotbal intern

Comentarii

Vestea decesului lui Ionuţ Popa l-a afectat şi pe Nicolae Dică. Actualul antrenor secund al echipei naţionale a României a avut ocazia să lucreze cu Popa o scurtă perioadă, în care a jucat pentru CS Mioveni.

"Nu este o veste bună, cu toţii speram să se facă bine, pentru că nu avea o vârstă foarte înaintată. Îl cunosc, am avut onoarea şi şansa să lucrez cu dânsul o perioadă scurtă la Mioveni. Era un tip carismatic, mereu cu zâmbetul pe buze, mai mereu bine dispus. Avea şi momente în care se mai enerva...Condoleanţe familiei, Dumnezeu să-l ierte! Era antrenor la UTA anul trecut, nu-ţi dădea de bănuit că ar avea ceva. Îmi aduc aminte că a intrat pe teren la un meci cu Petrolul să certe un jucător", şi-a adus aminte Nicolae Dică în cadrul emisiunii Look Sport Live. 

Fostul antrenor Ionuţ Popa a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 67 de ani

Conform Liga2.prosport.ro, Ionuţ Popa a murit la Spitalul Judeţean Arad, acolo unde fusese adus pe 9 iunie, după un stop cardio-respirator. Ionuţ Popa a fost transferat pe secţia ATI, unde a stat în comă, apoi în moarte cerebrală până joi, când a fost constatat decesul.

 

În cariera lui de antrenor, Popa a pregătit echipele UTA, FC Bihor, Poli iaşi, CS Mioveni şi ACS Poli Timişoara. Ultima dată a stat pe banca echipei UTA Arad. 

Afla mai multe despre: nicolae dicaionut popacs mioveni 

viewscnt
Articole similare