Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, despre mutarea surpriză a lui Cristiano Ronaldo: ”E un pas înapoi” | EXCLUSIV

Nicolae Dică, despre mutarea surpriză a lui Cristiano Ronaldo: ”E un pas înapoi” | EXCLUSIV
Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) urmează să fie, potrivit Marca, fotbalistul lui Al-Nassr de la 1 ianuarie 2023.

Nicolae Dică, despre mutarea surpriză a lui Cristiano Ronaldo: ”E un pas înapoi” | EXCLUSIV 

Cristiano Ronaldo şi-a găsit echipă. Conform spaniolilor de la Marca, veteranul portughez va juca la saudiţii de la Al-Nassr şi va avea un contract colosal: cel mai mare din istoria fotbalului, posibil şi din întreaga istorie a sportului.

Fotbalistul de aproape 38 de ani va semna noul angajament în prima zi a noului an, respectiv 1 ianuarie 2023, unul ce va fi valabil doi ani. Va fi plătit cu aproape 200 de milioane de euro pe sezon. 

Nicolae Dică a comentat vestea momentului: ”Noi vorbim de bani, dar el nu se mai pune problema de bani. 20 de milioane în plus sau în minus nu e o problemă pentru el. Eu cred că chiar dacă el are o vârsta, cred că încă îşi mai doreşte să stea în Europa să mai doboare recorduri.Cred că se va duce acolo doar dacă nu va avea oferte mai bune.

Este un pas înapoi pentru el, pentru că e un campionat mai slab cotat acolo. Mie mi-ar plăcea să se întoarcă la Sporting”.

De asemenea, Andrei Vochin a rămas dezamăgit de decizia lui Ronaldo: ”Cred că a renunţat la Europa. Şi obsesia lui de a doboră toate recordurile cred că se referă si la partea financiară şi cred că vrea să ştie că e cel mai bine plătit fotbalist. Şi din moment ce fotbalul nu te mai ascultă cum te asculta înainte, îţi mai rămân nişte recorduri.

Vrea să devină cel mai bine plătit fotbalist al planetei. Mereu aleargă după recorduri. La cât e de mândru nu ştiu dacă îşi dă seama...”.

La  Al-Nassr, Ronaldo va fi pregătit de Rudi Garcia, fost antrenor al unor echipe precum AS Roma şi Olympique Marseille.

După despărţirea cu scandal de Manchester United, au existat informaţii că fostul mare jucător al lui Real Madrid sau Juventus ar mai fi fost dorit şi de o altă echipă din zona arabă, Al Hilal, dar şi de Newcastle.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare