adplus-dvertising
You are here:

Nicolae Dică dezvăluie cine sunt fotbaliştii aflaţi în vizorul naţionalei pentru meciurile împotriva Germaniei şi Armeniei! Cine ar putea fi convocarea surpriză

Nicolae Dică dezvăluie cine sunt fotbaliştii aflaţi în vizorul naţionalei pentru meciurile împotriva Germaniei şi Armeniei! Cine ar putea fi convocarea surpriză

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică a oferit ultimele detalii despre jucătorii urmăriţi pentru următoarea acţiune a echipei naţionale.

România a reintrat în cursa pentru calificarea la Mondial, după ultimele trei meciuri jucate. Şapte puncte au obţinut ”tricolorii” cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord, iar România visează acum să ajungă în Qatar. Cu patru meciuri rămase în calificări, două în octombrie şi două în noiembrie, staff-ul echipei naţionale încearcă să contureze cel mai bun lot disponibil.

Nicolae Dică a vorbit despre fotbaliştii pe care îi are selecţionata noastră în vedere. Hagi, Man, Mihăilă, Sorescu sau Mitriţă sunt nume consacarate deja în România, însă marea surpriză ar putea fi chemarea înapoi a lui Jovan Markovic. Secundul naţionalei a recunoscut că şi acesta este în vizorul selecţionatei noastre, chiar dacă a dezamăgit la ultima acţiune.

Nicolae Dică dezvăluie cine sunt fotbaliştii aflaţi în vizorul naţionalei pentru meciurile împotriva Germaniei şi Armeniei

De când am venit la echipa naţională a fost complicat, dar sper să trecem cu bine peste următoarele două jocuri pe care le vom avea, jocuri foarte dificile. Ultimele trei rezultate au fost bune, sperăm să o ţinem pe aceeaşi linie şi să scoatem în cele două meciuri cât mai mult posibil.

Din păcate, la fiecare convocare ne-am lovit de accidentări, ori de Covid, cum se întâmplă şi acum cu Man. Noi sperăm când facem convocările, să avem cât mai mulţi jucători valizi. Vom vedea în zilele următoare ce se întâmplă (n.r. cu Man), cum se va simţi şi vom lua decizia.

Da, Ianis Hagi s-a antrenat două zile cu echipa şi a reuşit să joace 45 de minute, este un lucru bun că a jucat din nou, mai are timp până la meciurile noastre, să mai joace şi să fie ok cu partea fizică. Atât timp cât (n.r Jovan Markovic) a fost chemat şi a şi jucat, e clar că rămâne în vizorul nostru.

Depinde de el cum va juca. Nu sunt probleme cât ei evoluează. Au avut jocuri în care au jucat bine. Pentru Morutan şi pentru Cicâldău este normal să fie o perioadă de acomodare. E un club nou pentru ei, un club de tradiţie, care vrea performanţă.

Ne bucurăm că (n.r. Valentin Mihăilă) a revenit foarte bine, cu evoluţii bune, a marcat, să fie sănătos până la meciurile pe care noi le vom juca. (n.r. Alex Mitriţă) Este bine că a revenit în Europa, joacă la o echipă bună, joacă titular, a reuşit să marcheze. Este bine pentru el şi pentru naţională.

Şi Alibec şi Tănase erau doi jucători care puteau juca atacanţi. Denis a jucat bine în Islanda şi, din păcate, a venit această accidentare, şi pentru el şi pentru noi. Sorescu trebuie să se antreneze foarte bine, să joace la Dinamo, dacă a rămas acolo, să dea totul”, a declarat Nicolae Dică.

viewscnt
Articole similare