Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică e sigur că Gigi Becali se poate răzgândi în privinţa unui fotbalist: "Crezi că mai pleacă atunci?"

Nicolae Dică e sigur că Gigi Becali se poate răzgândi în privinţa unui fotbalist: "Crezi că mai pleacă atunci?"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) e sigur că Gigi Becali se poate răzgândi în privinţa lui Bogdan Rusu (32 de ani), atacantul pe care vrea să-l trimită înapoi la CS Mioveni în perioada de transferuri din iarnă. Becali crede că fotbalistul nu are nivelul necesar pentru a juca la FCSB, dar Dică e sigur că lucrurile se pot schimba.

Gigi Becali a anunţat că are de gând să renunţe, în iarnă, la Bogdan Rusu şi Marco Dulca, dar Nicolae Dică e sigur că decizia patronului poate fi schimbată. La conferinţa de presă, antrenorul FCSB a spus că dacă Rusu va intra bine şi va marca goluri până la iarnă, atunci sigur Bogdan Rusu va continua la echipă.

Nicolae Dică e sigur că Gigi Becali se poate răzgândi în privinţa unui fotbalist: "Crezi că mai pleacă atunci?"

După meciul cu Anderlecht, în care a jucat o repriză, Bogdan Rusu a fost anunţat de Gigi Becali va, în iarnă, se va întoarce la CS Mioveni. Dacă clubul din Argeş îl va mai dori.

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu U Craiova, care va fi duminică, de la ora 21:30, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.orangesport.ro, Nicolae Dică a spus că e sigur că Gigi Becali se poate răzgândi în privinţa lui Bogdan Rusu dacă, până la iarnă, atacantul are un randament bun şi marchează câteva goluri.

"Dacă Rusu intră până la iarnă şi da 10 goluri, crezi că nu va rămâne? Oricare jucător, când intră pe teren, trebuie să dea totul, ca de la un meci la altul se pot schimba foarte multe lucruri", a spus Nicolae Dică, la conferinţa de presă.

Ce a spus Gigi Becali despre Bogdan Rusu

"De-aia am odihnit jucătorii, aţi văzut. Tot ce-a fost în teren cand ne-am calificat, mulţumim, nu ne pare rău si nu regretăm. Doar că la FCSB cine nu face faţă, va pleca înapoi de unde a venit. Dacă vor ei să-l ia (n.r. CS Mioveni pe Bogdan Rusu), eu îl dau cu drag, 150.000", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: nicolae dicabogdan rusugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare