Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică nu vrea să dea vina pe programul încărcat din Superligă: ”Nu o să-mi găsesc scuze!”

Nicolae Dică nu vrea să dea vina pe programul încărcat din Superligă: ”Nu o să-mi găsesc scuze!”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a susţinut o conferinţă de presă premergătoare partidei cu CS Mioveni.

Dică s-a întors la FCSB. Toni Petrea a decis să îşi dea demisia după un start slab al echipei, iar fostul secund al lui Mirel Rădoi a fost chemat să redresese clubul lui Gigi Becali. Imediat, Gigi Becali s-a dezlănţuit pe piaţa de transferuri şi a adus mai multe nume din Liga 1, printre ele fiind Rusu şi Miculescu. 

FCSB a început dezastruos sezonul, fără nicio victorie şi cu înfrângeri în Conference League şi în derby-ul cu Rapid. Debutul slab de sezon a dus la schimbarea lui Toni Petrea, care şi-a dat demisia, iar Nicolae Dică a fost adus în locul său.

FCSB va juca din 3 în 3 zile, dar Nicolae Dică nu vrea să se plângă de programul aglomerat al echipei sale. El a precizat că nu doreşte să se ascundă după asemenea scuze. 

”Nu o să-mi găsesc scuze!”

”Am rămas fără Tănase cu câteva zile înainte de meciul din Europa League, am rămas fără Cordea care a luat cartonaş roşu. Acum rămâne fără Coman... cine va rămâne aici, mergem cu ei.

Am încredere în jucătorii mei, mergem în continuare şi muncim să obţinem rezultate pozitive. Nu o să-mi găsesc scuze că a plecat X sau Y, că jucăm din trei în trei zile. Nici eu, nici jucătorii... nu ne ascundem după scuze”, a declarat Nicolae Dică în cadrul unei conferinţe de presă. 

Afla mai multe despre: fcsb-dică-superligă 

viewscnt
Articole similare