Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică speră să ajungă la echipa naţională! ”Să fiu selecţioner e un vis!” Care sunt propunerile sale pentru banca României EXCLUSIV

Nicolae Dică speră să ajungă la echipa naţională! ”Să fiu selecţioner e un vis!” Care sunt propunerile sale pentru banca României EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică visează să ajungă la echipa naţională a României, ca selecţioner, după ce a fost antrenorul secund al lui Mirel Rădoi.

România caută selecţioner, iar Răzvan Burleanu a fost refuzat deja de către Gică Hagi şi Răzvan Lucescu. FRF a negociat şi cu Dan Petrescu, iar mai multe voci din fotbalul românesc au recunoscut că antrenorul CFR-ului ar fi cel mai potrivit pentru echipa naţională. Totuşi, ”Bursucul” a amânat răspunsul, iar luni în presă au apărut informaţii că Dan Petrescu va rămâne la CFR. 

Nicolae Dică a comentat decizia lui Dan Petrescu şi a dezvăluit că visează să devină selecţioner. De asemenea, el a oferit mai multe variante pentru banca tehnică a României. 

”Să fiu selecţioner e un vis!” 

”A fost timp şi este timp în continuare să pună selecţioner, pentru că mai este până la primul joc oficial. Nu cred că ar fi o problemă că nu avem selecţioner până acum.

La Dan Petrescu nu am înţeles de ce s-au dus încă vreo trei săptămâni de când au avut prima discuţie. Practic, puteau s-o închidă atunci. Nu se poate şi asta e. Nu mai aşteptau trei săptămâni ca să ne spună că nu vine. Eu am crezut că el va fi la echipa naţională. 

A discutat cu Hagi, a zis “nu vin”, a discutat cu Răzvan Lucescu şi a zis “nu vin” în aceeaşi zi. Amânăm trei săptămâni să ştim că nu vine.

Nu cred că Mirel s-ar întoarce. Dacă se întorcea, o făcea acum. Sunt antrenori liberi de contract, care sunt mai uşor de adus, precum Adrian Mutu sau Edi Iordănescu. Eu nu am un CV aşa bogat. Pentru mine, e un vis să ajung la echipa naţională antrenor. Am fost secund. Să ajung principal e un vis, sper vreodată să ajung”, a spus Nicolae Dică, pentru TelekomSport.  

Afla mai multe despre: românia-dică-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare