Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, supărat după ce dinspre FCSB "s-au scurs" informaţii: ”El le-a dat cifrele celor din presă! Vreau să le dovedesc că s-au înşelat!” EXCLUSIV

Nicolae Dică, supărat după ce dinspre FCSB "s-au scurs" informaţii: ”El le-a dat cifrele celor din presă! Vreau să le dovedesc că s-au înşelat!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a oferit mai multe declaraţii în direct la Orange Sport.

Nicolae Dică (42 de ani) s-a despărţit oficial de FCSB, după ce a fost instalat în iulie. De atunci, antrenorul a calificat echipa în grupa de Conference League, dar rezultatele din ultima perioadă i-au fost fatale.

Paharul s-a umplut pentru Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut cu U Cluj, scor 2-1, în deplasare. La scurt timp după ce nu i-a acceptat demisia, afaceristul i-a transmis că nu-i va mai sta în cale, lucru care s-a întâmplat, Dică luând decizia să plece. 

Becali nu a adus încă antrenor, iar de echipă s-a ocupat Pintilii. Actualul antrenor principal a reuşit o victorie mare cu Rapid în Superligă, scor 3-1. La finalul meciului, Cordea a oferit mai multe declaraţii. 

Jucătorul a spus că s-au simţit descătuşaţi şi că acesta ar fi fost motivul pentru care ar fi câştigat. Mai mult decât atât, Mihai Pintilii a spus după meci că el le-ar fi dat plăcerea de a juca la antrenamente. 

Marţi, în presă a apărut un articol cu cifrele FSB-ului din partidele cu Dică antrenor, dar şi statisticile din partida cu Rapid. Invitat în studioul Orange Sport, fostul secund al lui Mirel Rădoi susţine că acele cifre au fost trimise de cineva din interiorul clubului. Nicolae Dică nu a dorit să dezvăluie numele omului de la FCSB. 

”El le-a dat cifrele celor din presă! Vreau să le dovedesc că s-au înşelat!”

”Pe mine m-a supărat articolul care a apărut în presă. Am văzut că au primit fitness-ul de la Catapult, dat de la cineva din club, de la FCSB. Pentru că e dat acolo. Ştiu de cine e dat, că e dat acolo. 

E dat de cineva din club. S-a făcut un articol că echipa arată bine, că alergă acum. Că pe timpul meu nu alerga aşa. Vreau să le arăt că alergau mult mai mult. Vreau să le dovedesc că s-au inşelat. Eu vin cu argumente.

S-a spus că nu am posesie, la meciul cu Rapid. Acum hai să dăm la meciurile mele. Le am eu. Cu U Cluj, meciul pierdut de mine. Am avut 61 la sută posesie. Faţă de 39, cât au avut ei cu Rapid. Noi am alergat 116,8, faţă de 108 kilometri. E diferenţă cam mare.... Am avut 22 de şuturi, faţă de 15, şuturi pe poartă 7, faţă de 5. Ei au dat 3 goluri, faţă de 1. E diferenţă, nu? Ăsta e un meci în care am jucat slab, dar ca cifre...

Meci pe care l-am câştigat. Posesia 51 la sută, mai bună decât au avut ei la meci. Distanţa alergată a fost de 116 kilometri, faţă de 108. La şuturi a fost 10 cu 7, dar am avut mai multe pe poartă. Diferenţă cam mare, zic eu. Cel puţin pe partea fizică. Şi diferenţă la posesie. Meci câştigat în care am fost criticat”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport. 

Plecarea lui Dică de la FCSB, sub lupa lui Panduru

”Au părut descătuşaţi că au scăpat de Dică. La un moment dat au început să câştige în campionat. Cu Anderlecht au făcut egal. La U Cluj i-au terminat în prima repriză. Trebuia să fie 3-0 pentru ardeleni. Dar au fost meciuri câştigate cu Dică.

Niciunul nu a zis nimic doar că deodată ne-am încărcat, ne-am adunat. Păi, cu Dică de ce nu v-aţi încărcat la Cluj? Şi nu îl mai dădea nimeni afară.  Au mers pe trendul ăsta venit de la patron. 

După meci, ceva nu a fost... mie nu mi-a plăcut. Ai auzit pe cineva să îi mulţumească lui Dică? Nu cred că l-a dat nimeni afară. Cordea a spus nişte lucruri... Totuşi, el a jucat cu Dică şi a dat nişte goluri”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-dică-superligă 

viewscnt
Articole similare