Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă de la Wuhan Three Towns, după ce a marcat din lovitură liberă! Românul, de neoprit în China

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă de la Wuhan Three Towns, după ce a marcat din lovitură liberă! Românul, de neoprit în China

Stranieri

Comentarii

Stanciu este în mare formă de când s-a transferat în China.

Meciul şi reuşita pentru Nicolae Stanciu. Mijlocaşul român a marcat al patrulea gol pentru Wuhan Three Towns, de această dată din lovitură liberă. Lui Nicolae Stanciu îi merge de minune în Asia, după ce a semnat cu Wuhan Three Towns. După ultima reuşită, tricolorul a ajuns la patru goluri şi trei pase decisive în şase meciuri. 

În ultimul meci din campionatul Chinei, Nicolae Stanciu a ieşit din nou la rampă şi a arătat că e specialistul fazelor fixe. După ce Gungzhou FC a deschis scorul pe teren propriu în minutul 21, Wuhan Three Towns a egalat rapid, două minute mai târziu. Nicolae Stanciu a executat de la 25 de metri o lovitură liberă, l-a surprins pe portarul advers şi a marcat superb pentru 1-1.

Nota lui Stanciu

După această nouă reuşită, Stanciu a fost notat cu 8,6 de către jurnaliştii de la SofaScore, acesta fiind cel mai mare calificativ de la echipa românului. De asemenea, Stanciu a atins balonul de 100 de ori şi a avut o acurateţe a paselor de 85 la sută. 

Afla mai multe despre: stanciu-wuhan-china 

viewscnt
Articole similare