Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu, după ce România ratează barajul pentru Cupa Mondială: ”Nu suntem prima generaţie care nu se califică”

Nicolae Stanciu, după ce România ratează barajul pentru Cupa Mondială: ”Nu suntem prima generaţie care nu se califică”

Echipa națională

Comentarii

România a reuşit să o învingă pe Liechtenstein la Vaduz, scor 2-0. Totuşi, rezultatul meciului Macedonia de Nord - Islanda, 3-1, face ca tricolorii să nu prindă barajul pentru Cupa Mondială.

Nicolae Stanciu, jucătorul echipei naţionale, a vorbit despre meciul de azi, dar şi despre ratarea barajului pentru Cupa Mondială!

”E o dezamăgire mare, dar cum am spus după meciul cu Islanda că dacă nu se va întâmplă o minune azi, calificarea am pierdut-o noi acasă cu Islanda în care depindeam doar de noi. Dezamăgirea a fost atunci. Mai erau speranţe dar era clar că nu mai depindeam de noi. Având în vedere de rezultatul Macedoniei în Armenia era destul de greu sa crezi ca vor egala.

Eu doar am auzit lumea bucurându-se şi m-am gândit ca s-a marcat acolo, dar noi am încercat să stăm concentraţi să nu se facă o supriza aici. Nu ştiu, nu mai conosc atât de în amănunt situaţia cluburilor din România, dar de exemplu, acolo în Cehia nu există patroni care vorbesc în presă, nu vezi întârziere de salariu, se întâmplă doar lucruri normale în străinătate.

Cred ca echipele dacă ar juca în grupe an de an, probabil că se va schimba multe. Normal ca înainte de fiecare campanie credem. Nu suntem prima generaţie care nu se califica, dar la precedentele campanii s-a terminat pe locul 4. Acum am fost aproape. Cu siguranţă lumea credem în continuare că putem să reuşim

A început sa se lege o echipă şi tineri jucători joacă în campionate bune, suporterii ar trebuie să aibă încredere. Discuţiile cu Rădoi le-am avut înainte, nu doar eu, ci mai mulţi. A zis ca va vorbi după meci. Aşteptăm.”, a declarat Stanciu la PRO X, după meciul cu Liechtenstein.

Ratarea barajului înseamnă şi că România nu se califică pentru a 6-a oară consecutiv la un Campionat Mondial, după ediţiile Coreea de Sud/Japonia 2002, Germania 2006, Africa de Sud 2010, Brazilia 2014, Rusia 2018 urmând absenţa de la Qatar 2022. 

Afla mai multe despre: naţională românieinicolae stanciucupa mondiala 

viewscnt
Articole similare