Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu, în al nouălea cer după un nou titlu câştigat cu Slavia: ”Cred că este cel mai bun sezon al meu”

Nicolae Stanciu, în al nouălea cer după un nou titlu câştigat cu Slavia: ”Cred că este cel mai bun sezon al meu”

Stranieri

Comentarii

Slavia Praga a cucerit al treilea titlu consecutiv de campioană şi, totodată, al doilea de la venirea lui Nicolae Stanciu. Echipa românului şi-a asigurat triumful cu patru etape înainte de finalul stagiunii.

Nicolae Stanciu a avut un sezon perfect în Cehia. Mijlocaşul român a ajutat-o pe Slavia să câştige campionatul, să prindă sferturile Europa League şi să ajungă în finala Cupei, partidă ce urmează să fie disputată împotriva rivalei locale, Sparta Praga, echipă la care este legitimat şi Florin Niţă.

Nicolae Stanciu, în al nouălea cer după un nou titlu câştigat cu Slavia

Stanciu a contribuit decisiv pentru echipa sa pe tot parcurusul sezonului. În 41 de partide disputate în toate competiţiile pentru Slavia, internaţionalul român a punctat de 16 ori şi a oferit 8 assist-uri. Mijlocaşul a recunoscut că i s-a părut cel mai bun sezon reuşit pe plan personal, însă a afirmat că performanţele echipei sunt cele mai importante.

"Sunt fericit de asta, sunt emoţionat. Am vorbit cu soţia mea despre asta acum câteva zile. Cred că acesta este cel mai bun sezon al meu. A fost un an bun pentru mine, dar nu-mi pasă atât de mult de performanţele individuale.

Cel mai important lucru este ca echipa să câştige. Chiar dacă nu înscriu un gol sau nu dau un assist, sunt fericit dacă antrenorii sunt mulţumiţi de contribuţia mea la echipă", a spus Stanciu pentru efotbal.cz, după al doilea titlu obţinut cu Slavia.

Afla mai multe despre: nicuşor stanciuslavia praga 

viewscnt
Articole similare