Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli a explicat cum a răpus echipa lui Mirel Rădoi: ”Portarul ne-a oferit siguranţă!”

Nicolo Napoli a explicat cum a răpus echipa lui Mirel Rădoi: ”Portarul ne-a oferit siguranţă!”

FC U Craiova

Comentarii

Echipa FCU 1948 Craiova a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-0, echipa CS Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

În prima repriză, FCU Craiova 1948 a deschis scorul după ce echipa CS Universitatea a avut primele ocazii ale partidei. Autorul golului a fost Baeten, care a înscris cu un şut din careu. În minutul 60, George Ganea a majorat scorul după o pasă a lui Bahassa. Cu această victorie, FCU Craiova 1948 a urcat pe locul 13, cu 19 puncte.

La finalul partidei, Nicolo Napoli a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul italian a fost mulţumit de evoluţia elevilor săi şi susţine că portarul le-a oferit siguranţă.

”Portarul ne-a oferit siguranţă!”

”Echipa a jucat fotbal, am făcut un meci foarte bun, am meritat rezultatul, băieţii au dat 100%. Portarul a fost bun, ne-a oferit siguranţă. Atmosfera a fost bună, suporterii noştri sunt fericiţi când căştigă echipa. Noi încercăm să dăm 100% la fiecare meci, pentru a face cât mai multe puncte posibile.

Împreună cu băieţii, am făcut un meci bun, meritul e al lor. Puţină tactică, dar meritul e al lor. Sunt trei puncte foarte importante pentru noi, iar acum ne gândim la următoarele meciuri”, a spus Napoli. 

Partida de la Craiova, dintre CS Universitatea şi FC Universitatea 1948, a fost întreruptă timp de zece minute pentru că pe teren au fost aruncate materiale pirotehnice.

Ultraşii celor două echipe au aruncat pe teren torţe şi petarde, iar arbitrul Andrei Chivulete a fost nevoit să întrerupă meciul de trei ori, ultima oară în minutul 18. Arbitrul a trimis cele două echipe la vestiare pentru o pauză de zece minute.

După aproximativ 17 minute, partida s-a reluat.

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948-nicolo napoli-universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare