Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli nu s-a lăsat dus de val după victoria cu Clinceni! ”Nu e bine dacă nu avem rezultate şi nu câştigăm!”

Nicolo Napoli nu s-a lăsat dus de val după victoria cu Clinceni! ”Nu e bine dacă nu avem rezultate şi nu câştigăm!”

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova 1948 a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1.

La finalul meciului, antrenorul Nicolo Napoli i-a felicitat pe jucătorii lui şi speră să îi ţină cu picioarele pe pământ. Italianul a insistat ca jucătorii să rămână concentraţi în continuare, pentru a obţine rezultate. 

”Nu e bine dacă nu avem rezultate şi nu câştigăm!”

”Ştiam că e un meci dificil, a fost puţin greu până am dat gol. Îi felicit pe băieţi, am câştigat trei puncte bune pentru noi şi acum ne gândim la următorul meci. Am vorbit în vestiar că e un meci dificil şi să joace cu seriozitate, iar ei au făcut asta. 

Am luat trei puncte foarte importante. În repriza a doua am jucat 20 de minute lenţi, fără viteză în atac, dar după ne-am revenit. Jucăm meci de meci şi o să vedem ce o să se întâmple. Trebuie să îi ţin în priză pe băieţi pentru că este vorba de fotbal. Nu e bine dacă nu avem rezultate şi nu câştigăm”, a spus Nicolo Napoli.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Sepsi – 33 de puncte, 2. Rapid – 32, 3. FC Botoşani – 32, 4. U Craiova 1948 – 28, 5. UTA Arad – 26, 6. CS Mioveni - 25, 7. Chindia Târgovişte – 22, 8. Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 1, 10. Gaz Metan Mediaş – -25.

 

Afla mai multe despre: fc u craiova-nicolo napoli-clinceni 

viewscnt
Articole similare