Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicuşor Bancu, sincer după ce Universitatea Craiova a fost învinsă de FC Argeş: ”Nu ne gândim la titlu. Ne gândim să prindem play-off-ul!”

Nicuşor Bancu, sincer după ce Universitatea Craiova a fost învinsă de FC Argeş: ”Nu ne gândim la titlu. Ne gândim să prindem play-off-ul!”
Comentarii

FC Argeş a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Golul a fost marcat de Calcan, în minutul 52. În minutul 89, de la Universitatea Craiova a fost eliminat Papp.

Oltenii au început bine meciul şi au avut mai multe ocazii în primele 15 minute, dar nu au putut marca. FC Argeş a început să controloeze jocul, iar în repriza secundă a marcat. 

Garita a fost coşmarul Universităţii Craiova, iar fundaşii oltenilor au avut viaţă grea cu el. 

La finalul meciului, Nicuşor Bancu a oferit o declaraţie sinceră. El spune că în acest moment, obiectivul echipei este să prindă loc de play-off la finalul sezonului regular.

”Nu ne gândim la titlu. Ne gândim să prindem play-off-ul!”

Ce pot să zic? Ne-au bătut la atitudine. N-am avut atitudine, determinare, iar acest lucru a fost un atu pentru ei. Ai ocazii şi nu marchezi, mi se pare că nu am fost concentraţi.

Nu reuşim să marcăm, şi acasă păţim la fel. Trebuie să fim mai concentraţi şi la meciul de acasă să marcăm mai mult. Nu ne gândim la titlul. Ne gândim să prindem play-off-ul.

A fost o şedinţă (n.r. la finalul meciului). Să punem lucrurile la punct. Vom mai discuta şi la Craiova”, a spus Nicuşor Bancu, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: universitatea craiova-bancu-fc argeş 

viewscnt
Articole similare