Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicuşor Bancu, uimit după ce a salvat naţionala României: ”Nu am mai marcat niciodată!”

Nicuşor Bancu, uimit după ce a salvat naţionala României: ”Nu am mai marcat niciodată!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Finlandei, în etapa a treia a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Acest succes vine după două înfrângeri în primele etape.

Golul a fost marcat de Bancu, în minutul 30. Bancu a înscris cu capul, după o centrare a lui Puşcaş. Puşcaş a ratat în minutul 16 un penalti acordat pentru un fault în careu, după consultarea VAR. În minutul 24, jocul a fost întrerupt pentru aproximativ două minute după ce pe teren au fost aruncate torţe.

Nicuşor Bancu a fost eroul României. A marcat golul de 3 puncte, iar în finalul meciului, fundaşul Craiovei putea să facă dubla, dar şutul lui violent a lovit bara. 

”Sunt foarte bucuros. Nu pentru că am marcat, în primul rând pentru victorie. Aveam nevoie de aceste trei puncte ca de aer. Mă bucur că în această seară ne-am dorit cu toţii mai mult decât în celelalte două meciuri, am jucat cu inima şi am meritat această victorie.

Ştiţi că eu joc mai ofensiv, am prins acel spaţiu, am pasat pentru Puşcaş, am văzut că nu este nimeni în careu şi am hotărât să merg eu. Am avut şi puţin noroc că adversarul meu direct a alunecat şi după aceea am dat mingea de unde a venit.

Per total, a fost un sezon bun pentru mine, am jucat foarte bine. Mă bucur că aici, chiar dacă am avut acel moment, cei de aici au avut încredere în mine şi m-au selecţionat. Mă bucur că nu am dezamăgit şi i-am făcut să aibă încredere în mine.

(Reporter: Când ai marcat ultima dată cu capul?) Acesta este primul, nu am mai marcat niciodată. Mă bucur foarte mult, a venit într-un moment foarte dificil. Nu vom sărbători, ne bucurăm în această seară puţin. Ştim marţi ce ne aşteaptă, întâlnim o echipă care se apără foarte bine. (Cui îi dedici golul?) Familiei mele, iubitei mele şi, în primul rând, copilului meu, care mă aşteaptă acasă” a declarat Nicuşor Bancu pentru Antena Sport.

În primele două etape, România a fost învinsă cu 2-0 de Muntenegru şi cu 1-0 de Bosnia-Herţegovina. Tricolorii au disputat în deplasare ambele meciuri.

Pentru România urmează, marţi, partida de acasă cu Muntenegru, care se va disputa de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti. În aceeaşi etapă, Bosnia va întâlni Finlanda.

Clasamentul grupei: 1. Bosnia – 5 puncte, 2. Finlanda – 4 puncte, 3. Muntenegru – 4 puncte, 4. România – 3 puncte. 

Afla mai multe despre: românia-finlanda-bancu 

viewscnt
Articole similare