Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Niczuly, pregătit de Sepsi - Bodo Glimt. Care este principală armă a echipei din Sf. Gheorghe: ”Se vede şi pe teren asta!”

Niczuly, pregătit de Sepsi - Bodo Glimt. Care este principală armă a echipei din Sf. Gheorghe: ”Se vede şi pe teren asta!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Partida dintre Bodo/Glimt şi Sepsi Sfântu Gheorghe, returul play-off-ului UEFA Conference League, programată joi, 31 august, de la ora 19:00,

Sepsi şi Bodo/Glimt au terminat la egalitate la Sf. Gheorghe, scor 2-2, în turul play-off-ului din Conference League, într-un meci în care norvegienii au condus de două ori, iar jucătorii lui Liviu Ciobotariu au egalat de fiecare dată din lovituri de la 11 metri.

  • Pentru Sepsi urmează returul cu Bodo/Glimt, programată joi, 31 august, de la ora 19:00, 

Roland Csaba Niczuly, unul dintre jucătorii de bază de la Sepsi, a prefaţat duelul.

„Este o performanţă importantă pentru clubul nostru (n.r. - calificarea în playoff-ul Conference League), este un nou moment istoric. Ne bucurăm că în fiecare an reuşim să facem câte un pas în faţă, dar acum urmează un obstacol mare de trecut, cu Bodo/Glimt, şi trebuie să dăm sută la sută pentru a avea şanse de calificare.

Da, avem un început de sezon promiţător, dar mai este mult şi trebuie să ţinem acest ritm, chiar dacă va fi greu având în vedere că în această perioadă jucăm din trei în trei zile. Trebuie să ne ridicăm nivelul şi mai mult, dacă dorim să intrăm într-o grupă de competiţie europeană şi să reuşim să ţinem pasul şi în SuperLigă, întrucât va fi dificil să recuperăm dacă pierdem puncte acum.

Forţa echipei în acest moment este grupul, faptul că suntem o echipă omogenă. Formăm un grup foarte unit, un grup care doreşte performanţă, şi cred că acest lucru se vede şi pe teren”, a spus Roland Csaba Niczuly, într-un interviu pentru LPF.

Afla mai multe despre: sepşiniczulyconference leaguebodo 

viewscnt
Articole similare