Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Niczuly Roland a fost extrem de afectat la interviul de după meci: „M-au scuipat. Au fost doar scandări xenofobe şi înjurături”

Niczuly Roland a fost extrem de afectat la interviul de după meci: „M-au scuipat. Au fost doar scandări xenofobe şi înjurături”

Superliga

Comentarii

Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut meciul din deplasare cu Farul Constanţa, scor 0-1.

Jucătorii echipei Sepsi au fost înjuraţi tot meciul şi le-au fost aduse jigniri xenofobe. „Afară, afară cu ungurii din ţară”, au început să strige fanii Farului în minutul 18 al partidei.

Niczuly Roland, portarul echipei Sepsi, a venit la interviul de după meci şi a mărturisit: „Au fost scandări xenofobe. Au sărit suporterii şi m-au scuipat. Nu mi se pare normal. LPF şi Federaţia ar trebui să se sesizeze. Nu înţeleg de ce acest comportant. Ne dăm la o parte dacă supărăm pe cineva. Eu cred că şi noi participăm şi suntem în acest campionat şi ar trebui să ne respecte. Mi-a lăsat un gust amar această partidă şi nu îmi găsesc cuvintele”.

Ce riscă Farul după atitudinea suporterilor:

Dacă spectatorii afişează inscripţii conţinând sloganuri discriminatorii/denigratoare/rasiste/xenofobe sau se fac vinovaţi de alte comportări de acest fel la un joc, organul jurisdicţional va aplica o sancţiune de la 5.000 la 70.000 de lei clubului pe care l-au susţinut spectatorii respectivi, la fiecare nouă abatere de acelaşi tip penalitatea urmând a fi majorată cu ½ faţă de cea aplicată anterior. La atingerea pragului maxim clubul va fi sancţionat cu măsura programării unui joc fără spectatori cumulat cu o penalitate sportivă de 70.000 lei 

Articolul 54 din Regulamentul Disciplinar al FRF

VIDEO Farul – Sepsi 1-0. Gazdele au luat toate cele trei puncte. Hagi şi Grozavu au fost eliminaţi şi trimişi în tribune

Afla mai multe despre: sepsiniczuly rolandfarul constanta 

viewscnt
Articole similare